İki gelinlik birden giydi

“Kiralık Aşk”ın sezon finalinde Elçin Sangu, yani Defne karakteri iki gelinlik birden giydi.

Haberin Devamı

İki gelinlik birden giydi

Ömer’in yengesi Neriman Hanım’la seçtikleri ilk gelinlik Özlem Süer tasarımıydı ve iki parçaydı. El dokuması, ipek, kat kat organze etek ve swarovski ve opal taş işlemeli büstiyerden oluşuyordu.
Cool ve çılgın bu gelinliğin başına senaryo gereği bir talihsizlik geldi ve gelinin kafasından aşağı limonata döküldü. Ömer duruma müdahale etti ve Defne’nin çok beğendiği “Bununla prensesler mi evleniyor” diyerek giymeye bile cesaret edemediği diğer gelinliği getirtti.

İki gelinlik birden giydi

İkinci gelinlik tamamen diziye özel tasarlanmış bir parça. Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör, Elçi Sangu için 15 günde hazırlamış. İpek kumaş ve Fransız danteli kullanmış.
Detaylarda ara Yalın, detaylarda iddialı ve kolay taşınabilir bir gelinlik ortaya çıkmış.
Kişiye özel tasarım olduğu için sabit bir fiyat veremeyeceğini söyledi Eda Güngör. Hangi aralıkta diye sorduğumda ise 25-35 bin arası dedi.
Özlem Süer tasarımı ilk gelinlik ise 18 bin 500 TL. İki gelinlikte de taktığı takılar Boybeyi Jewellery.

Haberin Devamı

İki gelinlik birden giydi
 

Defne’nin kolyeleri ve derin anlamları

İki gelinlik birden giydi

Kiralık Aşk’ın sezon finalinde Defne’nin boynundaki iki kolye çok dikkat çekiciydi.
Kısa olan kolyenin üzerinde “Hiç” yazıyor. Tasavvufun yapı taşı olan ‘hiç’ felsefesinden ilham alınarak tasarlanan kolyenin markası Devon Diamond.
Diğer kolyeye gelince. Yine aynı markaya ait olan uzun kolyenin ismi “El Fettah”, Allah’ın 99 isminde biri... Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettikten sonra, dünyanın 8. harikası olarak bilinen kutsal mekan Ayasofya’ya ‘El Fettah’ yazılı bir kapı tokmağı yaptırtarak hem o kapının açma fonksiyonunu vurgulatıp, hem de kapıyı her açışta, açma kudreti olan Allah’ın, hürmeti ve aidiyetini hatırlamamızı sağlamış. Bu özel tasarım kapı tokmağının üzerindeki motiflerden ve El Fettah yazısından ilham alınarak tasarlanan bu anahtar kolyenin, bütün kapalı kapılarımızı açması dileniyor.

Haberin Devamı

İki gelinlik birden giydi
 

Yazlıklardan

Mevsim yaz olunca dizilerdeki stil danışmanlarının işi kolaylaşıyor. Kadın oyunculara tek parça elbise giydiriliyor, eline bir çanta, ayağına da bir ayakkabı bulunca yönetmen motor diyebiliyor.

İki gelinlik birden giydi

“Tatlı İntikam”ın son bölümünde Simay ve Başak’ın elbiselerini çok beğendim. Pembe örgü elbisenin markası Oxxo. Fiyatı 79.90 TL. Beyaz, yakası siyah biyeli elbisenin markası Trendyol, fiyatı ise 99 TL.

 

Mükemmel kombin 

İki gelinlik birden giydi

Hayat Şarkısı’nın Filiz karakteri yani Almila Bağrıaçık’ın son bölümde giydiği kıyafetin ne olduğunu çözebildiniz mi?
Stylist Fatoş Suda oyuncuya siyah-beyaz çizgili yelek üzerine yakası puantiyeli kırmızı yarım çeket giydirmiş. Ortaya sezonun karmaşa trendini de birebir yansıtan bu mükemmel görüntü çıkmış. Yelek: Jaquette
(780 TL)
Yarım çeket: Jaquette (1600 TL)

 

Haberin Devamı

Kırmızının cazibesi

İki gelinlik birden giydi

Hep diyorum, kırmızıyı ekrana çok yakıştırıyorum. “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinin son bölümünde Hande Erçel, bunu bir kez daha kanıtladı. Kırmızı straplez elbiseyi çok güzel taşımıştı. Markası Süleyman Tezcan. Normalde 499 TL. Ama kısa bir süre için 199 TL’ye satılıyor. Küpelerin markası ise Atelier Petites Pierres, fiyatı 129 TL.

İki gelinlik birden giydi

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları