Hırçın şımarıktan prenses olur mu

KANAL D’deki “Tatlı İntikam”daki Leyla Lydia Tuğutlu, bu diziyle kendini buldu.

Haberin Devamı

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Malum kendisi 2008 Türkiye Güzeli. 89 Berlin doğumlu. Babası Türk, annesi Alman.
2014-2015 sezonunda “Karadayı”da yardımcı kadın oyuncu olarak izledik. Yakın tarihte “Kiralık Aşk”ta Ömer’in (Barış Arduç) ilk aşkı İz olarak karşımıza çıktı. Özgür ve güçlü duruşu, güzelliğiyle eş zamanlı tutarlı stylingi ile kalbimizde ‘iz’ bıraktı.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Cumartesi akşamı Kanal D’nin iddialı romantik komedisi “Tatlı İntikam”da ‘Pelin’ karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Tam bir zalim kedi ve insafsızın kızı olarak tanıştık kendisiyle... Anladım ki biz bu dizide şımarıklığın zarif bir prensese dönüşmesini izleyeceğiz.
Dizinin stilisti Nihan Günaçan da Pelin karakterini oluştururken hep bir prenses hayal ettiğini anlattı bana. Bakın stilini nasıl kodlamış: “Hep pastel tonlarını tercih ettim, renkli olduğu zamanlarda bile hiçbir zaman aşırıya kaçmadım. Leyla’nın vücut yapısı güzel olduğu için giydiği her şey kendisine çok yakışıyor. O tam bir Barbie bebek. Sade ama çarpıcı takılar kullanıyorum. Dizi de olsa gerçek hayatı görmek gerektiğini düşünüyorum. Ev kısımlarında rahat kombinelere yer vereceğim.”
Nihan Hanım’a katılıyorum. Dizi de olsa gerçeklik ve samimiyet her şeyden daha önemli. Bizim 3-4 hafta önce İz olarak izlediğimiz Leyla Lydia Tuğutlu’nun “Tatlı İntikam”da Pelin olduğuna ikna oldum ben. Ve ilk kez bu dizide ne kadar şahane bir vücudu olduğunu gördük.

Haberin Devamı

 Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Kollar fora

Pelin Karahan yeni dönem stilini en beğendiğim oyunculardan. Sultanken bile kendine özgüydü. “Yeter” dizisinde ne giyse karakterle özdeşleşiyor. Uzun boylu olmamasına rağmen hiçbir kıyafet üzerinde sakil durmuyor.
Son bölümde giydiği kolları dışarda bırakan paltolar eskinin pançolarının modifiye versiyonu. Markası, House of Ogan. İçindeki transparan balıkçı Özlem Kaya. Botları İnci Deri. Rengini beğenmekle beraber fazla dar bulduğum pantolonun markası Mango.

Haberin Devamı

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

 

7500 liralık palto

Erdal Beşikçioğlu’nun uzun süredir merakla beklediğimiz dizisi “46”nın ilk bölümünü geçen pazar izledik. Dr. Murat Günay karakteri tam bir stil ikonu. Kadife ceketler, yelekler, paltolar birer tasarım harikası.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Rolü için sıkı bir diyete girdiği söylenen Erdal Beşikçioğlu’na uzun saç da çok yakışmış. Ezelden beri entellikle özdeşleştirilen yuvarlak çerçeveli gözlükler olmasa da olurmuş. Kıyafetleri önümüzdeki haftalarda daha detaylı yorumlayacağım ama ilk bölümdeki kahverengi paltoyu Erdal Beşikçioğlu dizi için yurtdışından özel olarak satın almış. Fiyatı 7500 TL.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

 

Tek kusur kravat

Hayat Şarkısı’nın Hüseyin’i Tayanç Ayaydın’ın son bölümde giydiği kombinden gözlerimi alamadım. Ekoseli pantolonunu ayrı, bordo kadife ceketini ayrı beğendim. Yeleğin rengi ve koton olması da doğru karar ama keşke kravat da örgü olsaydı. Ya da rengi lacivert tonlarında seçilseydi. 

Haberin Devamı

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

 

Üçü aynı elbiseyle

Tasarımcılar, stilistler ve dizi oyuncuları arasındaki sarmalı biliyorum ama karşıma çıkan manzara artık ‘dikkatli olalım arkadaşlar’ demeyi gerektiriyor. Aynı elbise bu kadar ardı ardına kullanılmamalı.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Geçen hafta “Paramparç”da Hazal’ın giydiği elbisesiyi, üç hafta önce Deniz Akkaya programında giymişti. Üstü deri detaylı elbisenin kumaş versiyonunu da “Gecenin Kraliçesi”nde Meryem Uzerli’nin üzerinde görmüştük.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

Elbise çok güzel ama ekran görünürlüğü adına bardak taştı, umarım mesaj alınmıştır.

Hırçın şımarıktan prenses olur mu

 

Yazarın Tüm Yazıları