Haftanın kombini

Geçen hafta izlediğim dizilerde en iyi kombin yine Hazar Ergüçlü’ye aitti.

Haberin Devamı

Haftanın kombini

Kot ceket: Mergim (1250 TL)
Gömlek: Zara (89 TL)
Şort: adL (49 TL)
Ayakkabı: Aldo (259 TL)

Haftanın kombini

Sarı şort, tek omuzlu mavi bluz, kelebekli denim ceket ve sarı ayakkabılarıyla “bir genç kız spor ve şık olmak istediğinde böyle giyinir” dedirtti.

 

Yırtık jean kardeşliği

Haftanın kombini

Haberin Devamı

Jean:
Trendyol Milla (49.99 TL)
Tişört:
H&M (29 TL)
Ayakkabı: Stradivarius (89 TL)

Serenay Sarıkaya ile Hazar Ergüçlü, “Medcezir” dizisinden bu yana çok yakın arkadaş. İkisi de çok güzel, çok akıllı ve farkındalığı yüksek genç kadınlar. Hazar Ergüçlü yeni dizisi “Yüksek Sosyete”nin son bölümünde giydiği yırtık ‘boyfriend jean’i’ daha önce Serenay Sarıkaya da gömlekle giymişti. Tişörtle tamamlanmasını tercih ederim ama ikisine de çok yakışmış.

Haftanın kombini
 

Çizgili modası tam gaz

Elbise Zara: 149 TL

Haftanın kombini

Bu yaz kendinize çizgili bir elbise almadıysanız çok geç kalmışsınız demektir.
Çünkü gerçekten çok moda.
“Aşk Laftan Anlamaz ki” dizisinin son bölümünde Hande Erçel’in giydiği elbiseye ne dersiniz?
Ama baştan uyarayım bu elbise fazlalık kabul etmez. Çünkü kural belli. Enine çizgi her zaman olduğundan şişman gösterir.

 

Klasik Engin çok daha seksi

Haftanın kombini

Haberin Devamı

Ceket:
Kiğılı (249 TL)
Pantolon:
Kiğılı (49 TL)
Gömlek:
Kiğılı (149 TL)

Engin Öztürk’ün Gökçe Bahadır’la başrolünü paylaştığı “Hatırla Gönül” adlı diziyi ve Öztürk’ün styling’ini hatırlamaya çalışın. Tişörtler dapdar oturuyor, geniş omuzlar vurgulanmaya çalışılıyor, deri ceket, parka ve kot ceket gibi unsurlarla asi bir görüntü yaratılıyordu.
Yeni dizisi “Yüksek Sosyete”de daha klasik bir erkek olarak karşımızda Engin Öztürk. Ne yalan söyleyeyim ceket ve gömlekli hallerini daha çok beğendim.
Oyuncunun temiz ifadesine, gülerken kısılan gözlerine böylesi daha uygun.

 

Muhteşem Gatsby elbisesi

Elbise:
Zeynep Erdoğan (4800 TL)

Haftanın kombini

Altı kez sinemaya uyarlanan F. Scott Fitzgerald’ın ünlü romanı “The Great Gatsby”i bilirsiniz. 2013 yılında vizyona giren Leonardo DiCaprio’nun başrolünü oynadığı son versiyonunda kristal ve payetlerle süslenen pırıltılı ipek elbiselere, özel dans püsküllerine ve kadifelere bayılmıştık.
“Kiralık Aşk”ın son bölümünde Sude karakterini oynayan Melisa Şenolsun’un elbisesi 20’lerden ve bu filmden fırlamış gibiydi. Oyuncuya çok yakışmıştı. Evren Kayar’ın gri kristal küpeleriyle tamamlanınca da benden tam notu aldı.

  

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları