Bora Uzer sürprizleri

Merkezi Los Angeles'ta olan "Sol Selectas Records"ın yaz aylarında çıkardığı 20'den fazla dünyaca ünlü dj'lerin şarkılarına yer veren ve geçtiğimiz sene Beatport listelerinde bir numara olan  "Summer Sol" serisi bu yaz albümlerinde Bora Uzer'in şarkısına yer veriyor.

Haberin Devamı

"Sol Selectas Records" iyi ki New York ve Los Angeles'ta live setiyle sahne alıp , büyük beğeni toplayan Bora Uzer'i fark etmiş ve “Summer Sol” albümlerinde kendisine yer vermiş. Uzer’in albümde yer alan şarkısı 2017 yazında yollarının kesiştiği dünyaca ünlü dj Eduardo Castillo ile birlikte yazdığı, prodüktörlüğünü ise yine Uzer'in üstlendiği "Road to Tulum"(Tulum'a Giden Yol) ismini taşıyor. Albümü şimdilik sadece Spotify ve Beatport’tan dinleyebiliyoruz. 21 Temmuz’dan itibaren ise tüm dijital platformlardan temin edinebileceğimiz albüm , elektronik müzikseverlerin beğenisini şimdiden toplamış.

Bora Uzer sürprizleri

Haberin Devamı

Bora Uzer cephesinden kulağıma gelen bir diğer haber ise stüdyosunda hummalı bir çalışma içerisinde olduğu. Güzel bir sürpriz hazırladığına emin olduğum Uzer’in ne yapacağını yakında hep beraber göreceğiz.

 

Bora Uzer sürprizleri

Yeni Aşkım

Çıktığında gözü kapalı albümleri alınacak bazı isimler vardır. Sonucunda beklentiyi karşılasın veya karşılamasın bu isimlerin hep kredisi vardır. Sibel Can benim için bu isimlerden bir tanesi. Yeni albüm haberini aldığımda bilirim ki içinde en az 5 şarkı hittir. “ Yeni Aşkım “ isimli geçtiğimiz hafta çıkan albümüyle yine beni şaşırtmadı. Güzel bir repertuar ile eski tadını kaybetmeyen ama yeni dokunuşlara hayır demeyen bir Sibel Can var karşımızda. Benim albümde en çok beğendiğim şarkı “ Bahçenden bir çiçek yolla “ oldu. Sözü ve müziği Yalın’a ait olan şarkı dinler dinlemez sizi efkara davet ediyor. Şarkının bir yerinde Yalın’ın vokalini de duymak istedim. Belki bu yaz konserlerinin birinde ikisini aynı sahnede bu şarkıyı söylerken izleyebiliriz. Albümden diğer favori parçalarım: Senden başka kimsem yok , Beş dakika , Kıskanırlar bizi ve Vallahi Yalan.

 

 

Maalesef

Haberin Devamı

Bu hafta 90’ların unutulmaz şarkılarından biri olan ve Mansur Ark’ın seslendirdiği ‘Maalesef ‘i yeniden yorumlayan Dilan ile buluştuk. Kült olmuş şarkıları yeniden seslendirmenin riskli olduğunu önceki yazılarımda da yazmıştım. Dilan şarkının özünü bozmadan kendinden tatlar katarak başarıyla bu işin altından kalkmış. Yeni müzik çalışmalarını , babası İbrahim Tatlıses ile ilişkisini, özel hayatını ve yeni projelerini anlatan Dilan ile yaptığımız sohbetimin tamamını Hürriyet TV’de Serhat’la Kayıttayız programında izleyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları