Aşkından bir anı tut

Umut dolu şarkılar antidepresan etkisi yapar. Biten aşkların ardından yas tutup , şarkılardan fal tutan , ah vah ile kendini perişan eden tayfadan olmayın ve şimdi yazacağım şarkıya kulak verin. Serdar Aslan müzik dünyasında birçok sözü ve bestesi olan bir müzisyen. Geçtiğimiz günlerde GTR Müzik etiketiyle ilk solo çalışmasını çıkardı.

Haberin Devamı

“Aşkından bir anı tut’’ isimli şarkının sözü ve bestesi Serdar Aslan’ın kendisine , düzenlemesi ise Serkan Ölçer’e ait. Şarkıyı dinler dinlemez az önce bahsettiğim antidepresan etkisi başlıyor. Pozitif , umut dolu sözler ve olduğunuz yerde gülümseyip , ufak ufak dans etmenize vesile olan düzenlemesi ile gayet mutlu bir şarkı olmuş.Ben şarkıyı dinleyince büyük bir aşk müzikalinin son sahnesi canlandı gözümde. Ne olursa olsun geçmiş aşk acılarına takılmanın nafile , umutla yarınlara bakmanın gerekliliğinin altını çizen şarkı Serdar Aslan’ın güzel yorumuyla birleşmiş ve ortaya keyifli bir şarkı çıkmış.

Aşkından bir anı tut

Haberin Devamı

Gökhan Tepe, Gökhan Türkmen, Hakkı Yalçın, Ayla Çelik, Funda Arar, Şebnem Sungur, Zafer Aslan, Suzan Kardeş, Emre Kınay, Keremcem gibi isimlerle birlikte çalışmalara imza atmış olan Serdar Aslan’in ilk single çalışması “ Aşkından bir anı tut” bundan sonra yapacağı şarkıların bir habercisi niteliğinde olmuş.

 

YENİ BİR SES

Volga Tamöz yeni yetenekleri bulup çıkarmayı çok sever. Geçtiğimiz günlerde Cem Yenel isimli genç bir yeteneği bizlerle tanıştırdı. Sözü Murat Güneş’e , müzik ve düzenlemesi Volga Tamöz’e ait olan “Aşk bu biter mi” isimli ilk şarkısıyla görücüye çıkan Cem henüz 22 yaşında.

Müzik aşkı ezelden gelenlerden. 3 yaşında müziğe kulağının yatkınlığı keşfedilip , 8 yaşında piyano çalmaya başlamış. O zamandan bu zamana okul orkestraları , konserler derken iyice pişmiş. Eğitimine halen Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden Cem’in bana göre bana göre en büyük şansı müzik yolculuğuna çıkarken prodüktör olarak Volga Tamöz ile karşılaşması olmuş. Video klip aşamasında işinin bir diğer ehli Nihat Odabaşı ile çalışan Cem , geçtiğimiz günlerde Ajda Pekkan ile aynı sahneyi paylaşarak kısa sürede şansının yaver gittiğini göstermiş oldu.

Aşkından bir anı tut

Haberin Devamı

Türk pop müziğinde yeni ve genç isimler çoğalıyor. Taze kana her zaman ihtiyaç var. Önünde uzun bir yol olan Cem’in kısa sürede çıkaracağı diğer şarkıları ile birlikte genç dinleyici kitlesi tarafından benimseneceğini düşünüyorum. Yenilik her zaman iyidir.

 

AYŞEN’LE YENİDEN

90’lı yılların bizlere kazandırdığı güzel seslerden biriydi Ayşen. 2 güzel albüm ile ağızlara bir parmak bal çaldı ve sonra ortadan kayboldu. Üretime devam etse bile aktif olarak albüm yapmayan şarkıcı çeşitli oluşumların içerisinde yer aldı. Geçen haftaki yazımda bahsettiğim gibi uzunca bir aradan sonra yeni bir şarkı çıkaran Ayşen ile ilk albümünü kaydettiği stüdyoda buluştuk.

Haberin Devamı

Aşkından bir anı tut

Son derece güler yüzlü , pozitif enerji veren bir kadın vardı karşımda. Uzun ayrılıktan onunda canı sıkılmış ve artık geri dönme zamanı geldiğine karar vermiş. “Bunlar var ya “ ile açılışı yapan Ayşen, bu şarkıdan sonra sırada bekleyen farklı türde şarkılarının olduğunu söylüyor. Kendisiyle yaptığımız sohbetin tamamını Hürriyet TV’de “Serhat’la Kayıttayız” programında izleyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları