Whatsapp'a bu özellik hiç gitmedi hiç!

Whatsapp'a Hikayeler özelliğinin gelmesiyle birlikte pek çok kullanıcı haklı olarak Durum güncellemesinin çıkarılması nedeniyle olaya epey tepkili. Hatta öyle büyük bir tepki ki Whatsapp, bunları göz ardı etmeyerek kısmen de olsa Durum güncellemesini uygulamaya geri getirdi. Peki ya Hikayeler? Whatsapp'ta en son kimin hikayesini izlediniz? Ya da hikaye paylaşasınız geliyor mu sahi?

Haberin Devamı

Facebook Snapchat'i bitirmeyi kafayı takmış; bu çok net. Pek çok özelliğini ilk Instagram'a alarak Snapchat'e büyük darbe indirdi indirmesine; ama olay Instagram'la sınırlı kalacak gibi değil. Facebook'a da yakında Hikayeler özelliğinin geleceğini biliyoruz; ancak öncesinde Whatsapp'a bu güncelleme geldi bile!

Ancak Whatsapp'ta olumlu tepkiler almadı bu özellik. Instagram'ın aksine Whatsapp'ta kendi adıma Hikayeler özelliğinin yoğun olarak kullanılmadığını görüyorum. Benim de açıkçası paylaşasım gelmiyor; hani Instagram neyse de Whatsapp'ta ayrıca görüntü paylaşmaya nedense ihtiyaç duymuyorum sanırım; çünkü bence Whatsapp bu iş için uygun bir mecra değil; sohbet eder konuşursun; ancak sosyal medya olarak bu uygulamayı kullanmaktansa gerçekten iletişim için bu uygulamanın daha çok tercih edildiği muhakkak.

Haberin Devamı

Facebook, elbette Whatsapp'a bu özelliği getirerek yeni yeni bir şeyler deniyor şüphesiz; ancak siz de dikkat ettiğiniz üzere bu özellik pek tutmadı; üstüne de herkesin yoğun olarak kullandığı Durum ve Favori bölümleri atıldı.

Whatsapp, tepkilere kulak vererek Durum özelliğini geri getirdi getirmesine de bakalım Hikayeler özelliğini de aynı son mu bekliyor? Bekleyip göreceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları