Oynayarak sosyalleşiyorlar

Gece çıktığınızda yeni insanlarla kaynaşmaya çekiniyor musunuz? Biriyle durduk yere konuşmaya başlamak size ayıp mı geliyor? Çocukluğunuzu hatırlayın: Bunun en kolay yolu birlikte oyun oynamaktı. Gece hayatında neden olmasın?

Haberin Devamı

Bora Öğünç de bu soruyu kendine sormuş ve bir uygulama yaratmış: Pub Story. Üye oluyorsunuz, düzenledikleri etkinlikleri takip ediyorsunuz.
Tamirane, Populist, Mentha Teras gibi yerlerde partiler düzenliyorlar. Partideki herkes üyelerden oluşuyor. Pub Storoy’nin içinde yüklü yüzlerce farklı alternatiften seçip birbirinize görevler veriyorsunuz. Diyelim ki size ‘Sıkıysa Yap’ kategorisinden, “10 kişiyi topla, bir Mustafa Sandal şarkısı söyle” görevi verieldi. Bir üst seviyeye geçebilmek için 10 kişiyi toplayıp şarkıyı söylemeniz şart. Bu şekilde kimine barın üstünde şınav çekme görevi düşüyor, kimine bilmem ne dansı yapma görevi. O hengâmede eğlenirken de yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmiş oluyorsunuz.
Oynayarak sosyalleşiyorlar

En yakın parti Cadılar Bayramı’nda
İlk bakışta biraz saçma görünebilir. Ama işe yaradığı kesin ki bir yılda 25 bin üyeye ulaşmışlar. Üstelik sadece İstanbul değil, İzmir, Ankara, Samsun, Bursa, Çanakkale gibi birçok şehirde 150 kadar parti yapmışlar. En kalabalığına 560 kişi katılmış. Yaş ortalaması 20-35. Yaklaşan en yakın etkinlikleri 31 Ekim Çarşamba akşamı Maslak Unique Center’daki Cadılar Bayramı partisi olacak.

Haberin Devamı

Şehirdeki diğer Cadılar Bayramı partileri
m Bu akşam 23.00’te Zincirlikuyu Zorlu PSM Studio’da... m 31 Ekim, 20.00’de Nişantaşı Must Club’da... m 31 Ekim, 21.00’de Beşiktaş ve Kadıköy’deki Dorock XL’larda... m 31 Ekim, 20.00’de Beşiktaş İF Performance’ta... m 31 Ekim, 23.00’te Kuruçeşme Sortie’de... m 31 Ekim, 21.00’de Crown Plaza Florya Atrox Lounge’da... m 31 Ekim, 00.00’da Harbiye Klein ve Flamme’da...

Dersaadet’te yaşıyorsun peki bunları biliyor musun?

Direk dansı derslerinden sonra ‘chair dance’ yani sandalye dansı kursu açıldığını...
Yarın 11.00’de, Beyoğlu Asmalı Sahne’deki atölyenin toplamda iki ay süreceğini...
Adım Adım İstanbul gezilerinin 30’uncu yılını Ayasofya’da özel bir geceyle kutlayacağını...
12 Kasım gecesi 19.00-21.00 arasında müzenin kapılarının Fest Travel gezginlerine açılacağını...

CUMARTESİ GECESİ ATEŞİ
Bu akşam sen neredesin?
Oynayarak sosyalleşiyorlar

Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava’da, Gripin Ataşehir İF Performance’ta, Bengü Bodrum Ağanlar Tersanesi’nde, Sagapo Kajmer Afyon Hanngar’da, Demet Akalın Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Cem Adrian Kartal Jolly Joker’de, Murat Dalkılıç Vadiistanbul Jolly Joker’de, Mirkelam Adana 6.45’te, Hayko Cepkin Kadıköy Dorock XL’da...

90 TL
Bugün ve yarın Parc Ceremonie Güzelbahçe’deki İzmir’in ilk kokteyl festivali ‘Shake it İzmir’e giriş ücreti.

Yazarın Tüm Yazıları