Neden kalın sesli kadın, ince sesli erkek seviyoruz?

Selin Ciğerci ile müstakbel eşi Gökhan Çıra’nın Kelebek’teki röportajını okudunuz mu? Detayları merak edilen bu ilişki hakkında, zaten karışık kafamı bir tur daha mikserden geçiren çok çarpıcı bir işe imza atmış Cengiz Semercioğlu. İşin içinden tek başıma çıkamadım çünkü ucu hepimize dokunuyor; buyurun beraber kafa yoralım...

Haberin Devamı

Önce yeni öğrendiklerimiz:
◊ ÇİFT HAKKINDA: Birbirlerine “karım” ve “kocam” diye hitap ediyorlarmış. Açıkçası bu kadar “aşmış” bir çiftten daha az geleneksel bir şey beklerdim.
◊ GELİN HAKKINDA: Selin Ciğerci zengin babasının aldığı Cadillac cipten vazgeçip üç sene korsan taksicilik yapmış: Düşünebiliyor musunuz değişme arzusu/zorunluluğunu...
◊ DAMAT HAKKINDA: “Peki bize
kim amca diyecek?” diye soran abisine, “Peki ben bundan sonra kimi seveceğim?” diye cevap vermiş Gökhan: Vay be, analar ne âşıklar doğuruyor.
◊ AİLE HAKKINDA: Gökhan Çıra’nın Ordulu ailesi saygı gösteriyormuş: Anadolu’nun en muhafazakâr bölgelerinden biri...
Allah, bu asil evlat sevgisinin yardımcısı olsun.

Bunlar da hâlâ öğrenemediklerimiz:
◊ ESKİ SEVGİLİ HAKKINDA: Selin Ciğerci çeşitli açıklamalarında tuhaf bir oyun oynuyor, bir önceki sevgilisi olarak “evli” bir futbolcuyu işaret ediyor: Kim o? Yuva yıkacak bir iddia! Neden maziyi gömmüyor ve o futbolcu hakkında dedikodulara izin veriyor?
◊ YENİ TAKIM HAKKINDA: Gökhan Çıra, müstakbel eşinden dolayı Diyarbekirspor’da yaşadığı linçten sonra, İstanbullu bir takımla görüştüğünü söylüyor: Hangi takım o? Yeni takımın taraftar ve gazetecileri, bir öncekinden daha demokrat davranacak mı?

Haberin Devamı

Çuvaldız zamanı... Hazır mıyız?
BU DA BİZİM HAKKIMIZDA: Sosyal medya fenomeni, şarkıcı ve DJ Ciğerci şöyle demiş: “Ünlü olmamın nedenlerinden biri de sesimin kalın çıkmasıydı. Dikkat çekti. İnce ses tonum olsaydı; bakar, geçerlerdi. Bunu fark edince kullanmaya devam ettim...”
Neden kalın sesli kadın, ince sesli erkek seviyoruz?
Serdar Ortaç’ın “Karabiberim” şarkısını radyoda ilk duyduğumda, Neşe Karaböcek yeni şarkı yaptı zannetmiştim.
Git geriye: Tipini bilmesen, meyhane masasında erkek arkadaşın sanırsın Müzeyyen Senar’ı.
Gel buraya: Tok tok, maço maço Seda Sayan’ı, Ebru Gündeş’i...
Bülent Ersoy’u falan, hepsini geçtim de...
Bizim kadar “erkek” bir toplumun Ruhi Su, Arif Sağ hatta Hasan Mutlucan olması lazım sanat güneşi.
E ama Zeki Müren’in “İnleyen Nağmeler”i de neyin nesi?

 

Yazarın Tüm Yazıları