Bayram gibi bir bayram olsun

Yarın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü, tam bir bayram havasında geçirmek için katılabileceğiniz etkinlikleri derledik.

Haberin Devamı

Nesin Vakfı, yarın Çatalca’daki merkezinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla binlerce çocuğu kucaklıyor ve herkesi büyük şenliğe davet ediyor. Bu yılın şenliklerine ‘Bayram Gibi Bir Bayram’ adını veren vakfın çocuklara büyük sürprizleri var.

Çocuklar tüm gün boyunca oyun oynayacak, resim yapacak, ip atlayacak, dans edecek, rengârenk boyalarla duvar boyayacak, Okay Temiz ritm grubuyla davul çalacak, seramik çamuruna bulanacak, doğal sabunlar yapacak, yüzlerini boyayacak, halat çekip ip atlayacak, samandan korkuluklar yapacak, gökyüzünde uçurtmalar uçuracaklar.

Vakfın kapıları, yarın saat 11.00’de açılacak. Etkinliğe gitmek isteyenler için 10.00’da Taksim Vakıflar Bölge Müdürlüğü önünden otobüsler hareket edecek.

Bayram gibi  bir bayram olsun

Haberin Devamı

HADİ ANNE GİDELİM

Ailece mozaik atölyesi
Bu atölyede çocuklar hayal güçleriyle el becerilerini kullanarak aileleri ile birlikte mozaik yapacak.
Yer: İstanbul-Akbank Sanat
Tarih: Bugün / Saat: 17.00
Fiyat: 20 TL
Tel: (0212) 275 01 45

EN BÜYÜK KORO
23 Nisan’ın en coşkulu gösterilerinden biri bu yıl Afyon’da gerçekleşiyor. 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği’nde, Türkiye’nin değişik yerlerinden binlerce çocuk şarkı söyleyecek. Ayrıca II. Nurten Anne Çocuk Şarkıları Yarışması’nın kazananları da açıklanacak.
Yer: Afyon-AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü AKM / Tarih: Bugün/Yarın
Saat: 14.30 / Fiyat: Ücretsiz
Tel: (0272) 216 58 96

FOTOĞRAFINI ÇEK, GÖNDER

Siz de ailece hafta sonu keyfinizin fotoğrafını çekin, #HürriyetÇocuk etiketi ile Instagram’da paylaşın, bu sayfada yayımlayalım.

Bayram gibi  bir bayram olsun

HAFTANIN KİTABI

‘Atatürk’ün İzinde’ kitabı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından, devrimlerinden, aydın ve çağdaş kişiliğinden izler sunuyor. 

Yayınevi: Doğan Egmont
Yazar: Zülfü Livaneli
Tür: Tarih-Etkinlik
Sayfa: 130 / Fiyatı: 14 TL

Haberin Devamı

LEGO’DAN HARİTA

Çocuklar LEGO’lardan dünya haritası yapacak. Yer: İstanbul- Zorlu CenterTarih: YarınSaat: 12.00Fiyat:  ÜcretsizTel: (0212) 444 94 96

OYUNCAKLAR BEKLER

İstanbul Oyuncak Müzesi’nde yer alan oyuncaklardan bazıları çocuklar ve çocukluğunu özleyenler için seçildi. Yer: İstanbul-Akmerkez WepublicTarih: Bugün/YarınSaat: 12.00Fiyat:  ÜcretsizTel: (0212) 444 95 22

 

Yazarın Tüm Yazıları