Leonardo istedi, Putin emri verdi

Leonardo DiCaprio, rol aldığı filmler ve yıllar sonra 2016 yılında kucağına aldığı Oscar’ından çok daha fazla çevre konusunda verdiği uğraşlarla takdirimizi ve kalbimizi kazandı.

Haberin Devamı


Zaten Oscar konuşmasının bile büyük bölümünü iklim değişikliklerine dikkat çekmeye ayırmıştı.
Sadece bu değil, çevre ve hayvanlar konusunda ne kadar duyarlı olduğunu görmek için sosyal medyasına bir göz atmak yeterli.
Bu konudaki istikrarlı mücadalesinin sonuçlarını da görüyor.
Geçtiğimiz günlerde Rusya’da kötü şartlarda eğlence parklarına satılmak üzere tutsak tutulan 98 balinanın serbest bırakılması için bir tweet atmıştı.
Kendisinin bu paylaşımından 48 saat sonra Vladimir Putin balinaların serbest bırakılmasını emretti.
Putin’in bu kararında aynı konuyla ilgili kendisine mektup yazan Pamela Anderson ve change.org’da başlatılan kampanyanın da etkisi vardır kuşkusuz.
Ama gerçek şu ki bazı kötü insanların hayvanlara yaptıkları eziyetleri bazı iyi insanlar engellemek için canla başla uğraşıyor.
Ve bu mücadelede geniş kitlelere hitap eden ünlülerin etkisi çok önemli ve büyük.

Haberin Devamı

Aquaman yeniden geliyor

Aquaman’in kendi kanatlarıyla uçtuğu ilk filmi merakla beklemiştik.
DC evreninin en pahalı prodüksiyonlarından birine sahip olan film, gişede sağlam bir iş çıkardı.
Bunda filmin elinin yüzünün düzgün olmasının yanı sıra karakterin erkek hayranlarının ve en çok da Jason Momoa’nın kadın kitlesinin etkisi vardı.
Aynı kitleye iyi haberi vereyim.
Jason Momoa’lı Aquaman’in devam filminin vizyon tarihi açıklandı.
Film, 2022 yılının Aralık ayında sinemalarda olacak.
Bu arada ilk filmde Aquaman’in çocukluğunu bir Türk oyuncu canlandırmıştı.
Jason Momoa bu vesile ile kendine sorulan soruya, Türkiye’ye gelmek istediğini söyleyerek cevap vermiş.
Hem kendisini hem de filmi bekliyoruz o zaman.

Doğru beslenme semineri

Doğru beslenme sadece bir trend değil aynı zamanda da bir zorunluluk. Hele ki zararlı besin kaynaklarının bu kadar arttığı günümüzde. Doğru beslenme sadece bir trend değil aynı zamanda da bir zorunluluk. Hele ki zararlı besin kaynaklarının bu kadar arttığı günümüzde. Bu nedenle bu cumartesi Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak bir seminere dikkat çekmek istiyorum. Diyetisyen Gülden Kılınç Doğan’ın “Annem Denetimde” başlığıyla düzenleyeceği üreticilerle bilinçli tüketiciyi buluşturacağı seminere çok sayıda doktor, diyetisyen, eczacı ve eğitmen katılacak. Seminer kapsamında Aromaterapi Uzmanı Hülya Kayhan “Bitki Özlerindeki Şifa ve Terapi”, Dr. Hasan Hüsnü Eren “Sağlığın Başı Detoks”, Dr. Ahmet Aydınalp “Sağlıklı Yaşama Geçiş”, Dyt. Gülden Kılınç Doğan “Nedenleriyle Doğal Organik Beslenme ve Üreticiler”, JD Organik Kurucusu Hüseyin Solak “Organik Tarımda Bitkisel ve Hayvansal Üretim” ve Dr. Asuman Algın ise “Anneden Çocuğa Sağlık Aktarımı” konularında konuşacak.

Yazarın Tüm Yazıları