Depp hayranları: Amber Heard da kovulsun!

Eşi Amber Heard tarafından kendisine şiddet uygulamakla suçlanan ve 7 milyon dolarlık tazminata mahkûm edildikten sonra “Fantastic Four” filminin kadrosundan da çıkarılan Johnny Depp’e hayranları sahip çıktı.

Haberin Devamı

Şiddete sahip çıkılır mı diyeceksiniz ama Depp hayranları ikilinin kavgasında tek suçlunun Depp olmadığını, ikilinin karşılıklı olarak suçlu olduklarını düşünüyor.
Ünlü aktörün işini kaybedip eski eşinin kariyerine hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini de kabullenemiyorlar.
Durum böyle olunca da göze göz dişe diş diyerek atağa geçmekte gecikmediler.
Amber Heard için “Aquman 2 kadrosundan çıkarılsın” kampanyası başlatıldı.
Change.org’da 1 milyondan fazla imzaya ulaşıldı.
Bu savaşta tek yaralı Johnny Depp mi kalmayacak gibi duruyor. Son olarak “Fantastic Four”da Johnny Depp’in yerine Mads Mikkelsen’in en güçlü aday olduğunu da söylemeden geçmeyeyim.

Korona tablosu karanlık

Hayatta Beşiktaş Radyo’daki programıma Göğüs Hastalıkları Profesörü Dr. Bülent Tutluoğlu konuk oldu.
Tutluoğlu, mart ayında virüse ilk yakalanan ve 20 gün yoğun bakımda, 12 gün de entübe olarak kalarak koronayı en ağır geçiren ilk hastalardan.
Neyse ki hayata döndü, görevinin başında, sayının da artmasıyla günde ortalama 45-50 Covid hastası görerek bu korkunç virüsle mücadeleye devam ediyor.
Ben kendisini dinlerken bu kışın hem biz hem de sağlık çalışanları için zor geçeceğini bir kez daha anladım.
Mart, nisan ve mayısta virüs hastaların akciğerlerinde az iz bırakırken, şu anda yakalananlarda daha kalıcı etkiler bırakıyor olması mücadeleyi zorlaştıracak gibi duruyor.
Virüs özellikle akciğer tutulumlarıyla ve kış dönemiyle olumsuz etkisini çok daha arttırmış durumda.
Virüsün yükünü aldığı ikinci dalgasında etkili yeni bir ilacın bulunamadığı, eski grip, sıtma ilaçlarıyla idare ettiğimiz bu dönemde “aşıyı beklemek ve o zamana kadar yakalanmamaya çalışmak en doğrusu” diyor Tutluoğlu.
Bu vesileyle kendisinin nezdinde bu zorlu mücadelede yılmadan, kaçmadan, bıkmadan çalışan tüm doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza sevgi, saygı ve minnetlerimizi sunuyorum.

Haberin Devamı

Haydi indirime

Demek ki kendimiz ve yakın çevremizdekiler (ev halkı diyelim onlara) için değil başkaları için giyiniyormuşuz.Demek ki kendimiz ve yakın çevremizdekiler (ev halkı diyelim onlara) için değil başkaları için giyiniyormuşuz.Dışarı çıkmıyoruz ya da sosyalleşmiyoruz diye giyim kuşamla modayla aramızı bozuyormuşuz. Ama galiba bu durum moralimizi de hayli bozuyormuş. Bir süredir içinde olduğumuz depresyon hallerinin sorumlusu hayattan öyle ya da böyle bu kopuş işte.Kendimize özen göstermiyor, alışveriş de yapmıyoruz.Bu moddan çıkmak için, bu hafta içinde olduğumuz indirimli alışveriş günleri bir süredir alışverişten uzak duran beni bile harekete geçirdi.Ama işte bu noktada işin içine bir gardırop temizliği de girmek zorundaydı ve girdi de.Buna gardırop detoksu da diyorlar.Amerika ve Avrupa’da çok yaygın ama bizde de yayılmaya devam ediyor.Özellikle pandemi döneminde evde daha fazla kalmamız bu detoksu hayli popüler hale getirdi. Burada önerilen önce kendi stilinizden emin olmanız, şehirli mi, romantik mi, asi mi?Cilt ve saç renginize giden renkler hangileri?Ve tabii siz neleri seviyorsunuz?Bunları belirledikten sonra giysi yığınının yanına iki kutu koyuyorsunuz; kalsın ve gitsin kutuları. Önce ne var ne yok çıkarıyorsunuz dolaptan, her şeyi ama her şeyi.Ve o yığının içinde gerçekten hiç giymediğiniz kıyafetlerle göz göze geliyorsunuz.Belki de artık hiç bir zaman 36 beden olamayacaksınız, o pantolonu tutmaya gerek var mı? Aynı tarz ve renkte o kadar fazla gömleğe ihtiyacınız yok. O eteğin de sizin üzerinizdeki modası geçeli çok oldu.Vedalaşıp vedalaşmama konusunda tereddüt ettiğiniz parçalar için arkadaşınızı görüntülü arayabilirsiniz.Ve tabii bu konuda yardımınıza koşan Closet Plus, Netrobe gibi aplikasyonlar da var. İndirip deneyebilirsiniz.Şimdiden hem gardırop detoksunda hem de alışverişinizde kolay gelsin.

 

Yazarın Tüm Yazıları