Trabzon zengin

Birkaç hafta aradan sonra aslında futbolu ne kadar özlediğimi hatırladım, ama unuttuğum birşey vardi o da Türk futbolunun ilk yarıdaki kalite düşüklüğü.

Haberin Devamı

Tabii buna milyonlarca Euro harcayıp ilk yaridaki tüm yanlışları ve ardı arkası kesilmeyen yönetim hataları da eklenince, kalitesiz bir futbolu özlediğimi anlamış oldum.
Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu eski başkanı ve birkaç yöneticiyi gereksiz harcama yaptılar diye, mahkemeye verdiniz, peki 18 ay gibi kısa sürede kulübün borcunu 3’e katladığınız için ki bana göre bunların çoğu gereksiz harcama, acaba sizden sonra gelecek bir başkan bulabilir misiniz? Hadi diyelim buldunuz, peki o borcu temizlemek için ne gibi yardımda bulunacaksınız? Çekip gidecek misiniz yoksa siz de?
Maç başlarında rakibinin direncini kırmak için oynayan ve özellikle sol tarafı kullanmak istemesi aslında oyunu tek taraflı tercih edilmesi pozisyona girilmesini de zorlaştırıyordu. Trabzonspor bana göre haklı kazanılmış penaltıyı usta golcü Cardozo’nun şiir gibi vuruşundan gelen gol Yiğidoların direncini kıracağını düşünüyordum, fakat Trabzonspor golden sonra kontak kapattı ve rakibini hiç baskı altına alamadı.
Maç başında kadrolar elime geldiğinde en çok merak ettiğim defansta yan yana hiç oynamamış Aykut ile Bosingwa’nın uyumuydu. Ve görüldü ki Ersun hoca macera aramiş, o mevkiye çok alışık olmayan Bosingwa’nin hatasını affetmeyen Yiğidolar beraberliği yakaladı.

Haberin Devamı


KALİTE ARTAR


Uğur ve Erkan’ın takıma katılmasıyla hem oyun anlayışında hem de hücum zenginliği namına çok şeylerin değişeceğine inanıyorum. Özellikle Erkan umarım, Fenerbahçe maçına kadar tam anlamında hazır olur ve takımdaki yerini alır, Kendisini almak için onca uğraş verenlere karşılığını verir ve takıma fayda saylar. Oyuna girdiği andan itibaren yaptığı asitle kalitesini belli etti.

Yazarın Tüm Yazıları