Son saniye mutluluğu

HER Avrupa maçı hem kulüp, hem de ülke puanı için çok önemlidir, lakin grubun ilk maçı her zaman daha da önemlidir.

Haberin Devamı

Özellikle deplasmanda başlıyorsanız. Çünkü gruba moralli başlamak çok önemlidir. Beklentiler zaten bu gruptan hiç zorlanmadan bir üst tura çıkmaktır. Trabzonspor eksiklere ve uyum sorununa rağmen gruba müthiş bir başlangıç yaptı ve beklentileri boşa çakarmayacağını göstermiş oldu.
Trabzonspor, Fenerbahçe maçının tam aksine bu maça çok daha fazla topa sahip olarak, daha cesaretli bir oyun segileyerek başladı. Vahid Hoca belli ki gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyordu ve istediğini de aldı. Keşke her maça böyle başlasa çünkü elindeki oyuncular buna müsait.

CONSTANT VE WARIS

YENİ gelen futbolcunun hep belirli bir süre için uyum sorunu olur. Fakat eğer oyuncular CONSTANT ve WARIS gibi yetenekli ve zeki ise bu sorun en başta çözüldü demektir. Ve Trabzonspor’a çok büyük katkı sağlayacaklardır.
Elinde orta sahayı yönlendirecek olan bir oyuncunuz varken neden Vahid Hoca ısrarlı bir şekilde orta saha oyuncusu olmayan Salih’i oynatmaya çalışıyor bir türlü anlamış değilim. Umarım Vahid Hoca bir an önce bu yanlıştan döner.

YUSUF’U ARADIK

Sağ ve sol bekin hücuma çok az katılmalarından dolayı Trabzonspor bir türlü kanat organizasyonlarını gerçekleştiremedi. Acaba Yusuf’un eksikliği hissedildi mi? Trabzonspor ilk yarıdaki görüntüsünden okadar uzak bir futbol segiledi ki, ilk yar sanki mağlup durumda olan takımdı. Oysa ilk yarı hem futbol olarak hem de skor bakımından tam moralli ve istedigi gibiydi.
Soyunma odasında olan konuşmaları gerçekten merak ediyoru. Karşınızdaki rakibi küçümsemeye hakkınız yok. Morali bozuk olan rakibinize ikinci golü atamıyorsanız, ozaman topa sahip olun ki rakibiniz moral bulmasın. Size yakışan 90 dakika boyunca ilk yarıdaki oyun anlayışıdır.
Bazı pozisyonların gözünün önünde olmasına rağmen bırakın kart göstermeyi faul bile vermedi Norveçli hakem. Bizim hakemleri eleştirenler lütfen bu hakemleri iyi izlesinler.

Yazarın Tüm Yazıları