Avrupa aşkına

ELİNDE sadece lig kalınca Trabzonsporlu oyuncular, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek adına, zorlu Mersin deplasmanında bu bilinçle oyuna hızlı başlamak zorundaydı.

Haberin Devamı

Ve takım aynen beklediğim gibi yaptı. Hatta o kadar hızlı ki ilk 15 dakikada iki net pozisyonu değerlendirmediler.
İki önemli noktaya değinmeden geçemeyeceğim;


1-Neden Bosingwa ısrarlı bir şekilde stoper oynatılmak isteniyor?
2-Fatih, gerçekten kim tarafından torpilli? İyi niyetli olabilir ama eğer Trabzon’da oynuyorsan rakibine karşı bir farklılık yaratman gerekiyor...


SEFA’M OLSUN!


Orta sahayı Medjani ve Fatih ile kurgularsan, hem oyunu kanatlara açamazsın hem de pozisyon üretmekte zorlanırsın. Hâl böyle olunca, golü bulmak için umutlarını tamamen duran toplara bağlarsın. Bu da işler yine Türkiye’nin frikik ustası Mehmet Ekici’ye kaldı demektir.
O da her zamanki gibi görevini layığıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı ve yaşattı. Allah onu sakatlıkları kendisinden uzak tutsun!
Takıma katkısı ve güzel oyununu 2 golle süsleyen Sefa’yı tabii ki unutmamak gerekiyor. Demek ki oyuna iyi konsantre olunca oluyormuş. Bu performansını umarım sezon sonuna kadar götürür. Deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini gösteren tüm oyuncuları can-ı gönülden kutlarım...

Yazarın Tüm Yazıları