Yorucu sorumluluklar

Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki 15 gün boyunca, otorite konumundaki (baba, patron, yönetici, eş, öğretmen vb.) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir.

Haberin Devamı

Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz.
Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.
Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda var. (İki hafta için.) Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
İşiniz, ilişkileriniz veya işbirliklerinizle ilgili endişelerinizi dile getirmek konusunda sabırsızlanıyorsanız, biraz daha beklemenizde daha iyimser veya sakin olduğunuz bir an da konuşmanızda fayda var.

Boğa
Bazı konularda baskılar artıyor olabilir. Enerjinizi “keşke” ve “ama”lara harcamak yerine ortaya çıkan sorunlara odaklanmanızda fayda var. Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

İkizler
Önümüzdeki 72 saat boyunca, her konu bir engele takılıyor hissine kapılabilirsiniz. Bu konularda tüm çevrenizi ayağa kaldırmadan önce üç gün sabretmenizde fayda var.

Yengeç
Belli bir durum veya kişi hakkında bugün için yapılabilecek çok fazla şey olmayabilir. Dolayısıyla, bugünlük olayları olduğu gibi bırakmak ve daha da kötüleşmesine neden olmamak daha iyi olabilir.

Aslan
En azından bugünlük değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul etmenizde fayda var. Bu şekilde davranmak stresi azaltabilir veya imajınızın olan bitenden etkilenmesinin önüne geçebilir.

Başak
Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir. Herkese tavır almadan önce, onlara biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Haberin Devamı

Terazi
Bugün oluşan karışıklıkları veya içerisine çekilmek istendiğiniz problemli durumları bir gelişme fırsatı olarak görmelisiniz. Ter dökmeden veya acı çekmeden kazanmak, çok az kişiye nasip oluyor malum!

Akrep
Bugün yaşanabilecek sorunlar veya engeller, çevrenizdeki kişileri daha iyi anlamanızı veya tahlil etmenizi sağlayabilir. Beklentilerinizi bu duruma göre dizayn edebilirsiniz.

Yay
Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz. Bugünlerde, ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

Oğlak
Meydana gelebilecek tartışmalı ortamları veya zıt görüşlü kişilerle girilecek diyalogları adaletinizi ve objektifliğinizi gösterebileceğiniz bir fırsat olarak görebilirsiniz. Otoriteniz sarsılmaya çalışılıyor gibi hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Kaldıramayacağınız yükler sorun yaratabilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz ya da içerisinden çıkılması zor bir durumla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Yarın belli açılardan bakabilmek için daha olumlu bir gün olabilir.

Balık
Bugün hayatınızın hangi alanında değişiklikler yapılması gerektiği netlik kazanmaya başlıyor. Otorite konumundaki kişilerle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları