Yanıltıcı etkiler özgüven patlaması yaratabilir

Yanıltıcı etkiler, bu hafta sonu hepimizi, karşımızdaki kişilere ne kadar büyük bir yıldız olduğumuzu ya da neler yapabileceğimizi ispat etme konusunda cesaretlendiriyor.

Haberin Devamı

Ancak gezegenlerin üzerimizde oluşturduğu içi boş bir özgüvenle yola çıkmamamız daha doğru olacaktır.
Yine de, bu hafta sonu Macarca bilmeden Budapeşte’de rehberlik yapmaya giden, borsa bilgisi olmadan yatırım yapamaya kalkışan ve kanadı olmadan uçmaya çalışan kişilerle karşılaşma olasılığımız yok denecek kadar az olacaktır. Neyse, bu kişilerden birisi de biz olmayalım da... Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Kendinize güvenin! Sizinle aynı düşünceleri veya endişeleri taşıyan arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir. Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Engellere odaklanmak yerine, size faydası olabilecek kişi ve olayları listelemek yararınıza olur. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız. Gerçeklere ulaşmaya çalışmak sizi başarıya ulaştırabilir.

İkizler
Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni işbirlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Yengeç
Engeller ya da aksilikler konusunda sabırlı olmanız ve sezgilerinize güvenmeniz halinde, iş hayatınızda veya maddi açıdan ilerleme kaydedebileceğiniz günler, ancak kontrollü olmalısınız.

Aslan
Halledebileceğinizden fazlasını vaat edebileceğiniz bir gün. Yeteneklerinizi geliştirmeli ve herkese sunabileceklerinizi göstermelisiniz. İçsel tetiklenmeler ve işleri bitirme potansiyeliniz ilerlemenize katkıda bulunurken, imajınızı da olumlu etkileyebilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

Başak
Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir. Ancak, bazı işlere karışmamanız veya abartılı tavırlardan kaçınmanız faydalı olabilir. Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Terazi
Bütçe oluşturmak ya da kural koymak için plan yapmak, belli seçimler konusunda kendinize güvenmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir. Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz. Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Yay
İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz. Hedefinizi belirlerken, birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle ortak proje ve planlar yapabilirsiniz. Romantik ilişkiler veya işbirlikleri söz konusu olabilir.

Oğlak
Bazı kişilerin sizi ön plana taşıyıp taşımayacağını görebileceğiniz bir gün. Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir. Kendinizde, işinizde veya yöntemlerinizde ihtiyaçlarınıza uygun yönde değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Kova
Pek çok alanda gelişime açık durumdasınız ve diğerlerinden farklı olarak sizin bavulunuz hazır durumda. Ancak, belli bir konuya hemen adım atmadan önce, neden bu girişimde olduğunuzu ve diğerlerinin niçin bunun bir parçası olduğunu sorgulamanız gerekiyor. Yanlış bilgilendirme ve kararsızlık ya da belirsizlikler söz konusu olabilir. Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Balık
Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor. Zira, herkes kendi istek ve işleriyle meşgul olduğu için sizi duymayabilir. Duygu ve düşüncelerinizi bilinir kılmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir ve geri dönüş almanızı kolaylaştırabilir.

Yazarın Tüm Yazıları