Yanıltıcı etkiler, kararsızlıklar

Ay’ın sert açıları, sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde ise belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim.
Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz.
Akşama doğru açılar güzelleşiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Diğerlerinden jest ve yardım isteyip karşılığında vaatlerde bulunabileceğiniz, bu sayede özel veya iş hayatınızla ilgili hedeflerinize yakınlaşmanızı sağlayabilecek günlerdesiniz. Size bazı konulara saplanıp kaldığınızı söyleyen kişilere kulak vermeniz ve yön değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler, aşk hayatınızı canlandırabilir. Ufukta aşk var.

Haberin Devamı

Boğa
Enerjinizi doğru işler için harcamalı, yapıcı düşünmelisiniz. Bir sonraki adımınızı atabileceğiniz günler. Ancak kurumlarla ilişkiler veya seyahatler esnasında bazı engeller veya aksilikler oluşabilir. Bazı konuları hafife almamakta ve gereksiz maddi kayıplardan kaçınmakta fayda var.

İkizler
Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var. Ters giden şeyleri görmezden gelmek, ileride daha büyük sorun yaratabilir. Eğlenceli ve sempatik kişiliğiniz, bazı kişilerin sizin tarafınıza geçmesini veya sizi desteklemesini sağlayabilir. İş veya özel yaşamınızda değişiklik yapabilir, bu değişiklik için gerekli destekçileri bulabilirsiniz.

Yengeç
Evde ve işte belirsizlikler söz konusu olabilir. Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir. Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var. Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun. Bazı kişiler, bakış açınızdaki zekayı göremeseler de son gülen siz olacağa benziyorsunuz.

Aslan
Partneriniz veya yakın ilişkide olduğunuz biriyle ilgili bir durumla ilgilenilmesi gerekebilir. Bazı tartışmalar kanalıyla bu kişileri ikna edemezseniz, tartışmayı başka bir güne bırakmak daha faydalı olabilir. Yaşam tarzınızı değiştirmek, standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız. Yolunuz açıkken şansınızı kullanmanız gereken zamanlardasınız.

Haberin Devamı

Başak
Özel yaşamınızın gizliliğine önem vermeniz ve özel yaşamınızla ilgili konuları diğerleriyle paylaşmamanız gereken bir gün. Ne yaptığınızı veya ne yapmak üzere olduğunuzu anlayan kişiler ilerlemenizi durdurabilir. Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var. Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Terazi
Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yakında koşullar oluşabilir ama o zamana kadar, sunumunuz için gerekli son dokunuşları yerine getirmenizde fayda var. Evde ve özel yaşamınızda her şeyin yolunda gittiğinden emin olmalısınız. Şikayetlerden kaçınmak ve huzur ortamını yakalamak istiyorsanız, yapmanız gereken değişiklikler var. Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Akrep
İnatçılık eden veya ısrarcı olan kişi, aynı tepkiyle karşılaşacağını bilmeli. Her ne kadar sorunlardan veya sorunlu kişilerden uzak durmaya çalışsanız da, birkaç gündür, bazı kişiler niyetlerinizi sorguluyor ya da sabrınızı zorluyor olabilir. Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız.

Yay
Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir. Sezgilerinize güvenmeniz, bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir. Az konuşup çok iş yapma zamanı. Boş konuşmadığınızı veya sözlerinizin arkasında durduğunuzu ispat edebilirseniz, karşılığını görebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve romantik planlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Uyumu ve huzuru yakalamak istiyorsanız, politik davranmanız gereken bir gün. Evinizde, işyerinizde, iş ortamınızda, ailenizde veya ait olduğunuz topluluklarda meydana gelen değişiklikleri dikkatle takip etmelisiniz. İşlerinizi ihmal etmemeli, kendinizi meşgul tutmalı, ama etrafınızda olan bitenin farkında olmalısınız.

Kova
Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz, duygusal patlamalara hazır olmalısınız. Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak, tartışmaları beraberinde getirebilir. Ancak olumlu tavırlar ve eğilimler, olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Politik davranmalısınız. Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Haberin Devamı

Balık
Bazı kişiler tavsiyelerinize kulak vermezse, belli konularda ilerleme sağlanamayacağını fark edebilirsiniz ya da fark etseniz iyi olur. Bazı konularda seçenekleriniz fazla ama planlarınızı hazır olana kadar mutlaka gizli tutmanız gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları