Uzun vadeli düşünme zamanı

Başak burcundaki Ay’ın Satürn’le olumlu açıda olması ve Güneş-Satürn ikilisinin olumlu görünümü, bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını artırabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta boyunca ciddi iş görüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşça büyük kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız.
Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin.
Hepinize keyifli günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Gayrimenkulle ya da aileyle ilgili konularda belli kuralların belirlenmesi gerekebilir. Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Böylece olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Boğa
Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın düşüncesini dinlemenizde fayda var. Bu kişilerin kafasını karıştırmazsanız, şimdiye kadar peşinde koştuğunuz bazı avantajları elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz. Ancak yine de şüpheci olmanızda ve bazı konuları onaylamadan önce araştırmalar yapmanızda fayda var.

Yengeç
Hayatınızı farklılaştıracağına inandığınız veya sizin için çok önemli plan ya da projeleriniz varsa, bu konuda ilerlemeniz gerekir. Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Aslan
Bazı konularda farkınızı ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Sizi diğerlerinden ayıran özelliğiniz, konuşmaktan çok uygulamaya odaklı olmanızdır. Kavramsal değil pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Başak
Bazı konularda çevrenizdekilere karşı sınırlarınızı belirlemeniz ya da araya mesafe koymanız gerekebilir. Olaylar karışık gibi görünse bile, siz tavrınızı net şekilde ortaya koyarsanız işleyiş ona göre olacaktır.

Terazi
İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir. Aslında şimdiye kadar hiç bu yönlü düşünmüş olmasanız bile, bu sefer aklınızda olmayan şeyleri denemek isteyebilirsiniz.

Akrep
Bazı girişimleriniz hız kazanabilir. Ancak sizin ilerleme hızı yüksek olacak iş, plan ve girişimlere odaklanmanız gerekiyor. Enerjinizi tüketen durumlardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Yay
Bazı ilişkileriniz veya işbirlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir. Mevcut durumunuz, siz farkında olmasanız bile, bundan sonra fark yaratmanızı sağlayabilecek pozisyonda aslında!

Oğlak
Bazı kişilerle ters düşmek yerine, onların fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir. Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz, bundan sonra atacağınız adımlarda size fayda sağlayabilir.

Kova
İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz. Politik davranmaya çalışmalısınız. İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Haberin Devamı

Balık
Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz. Önem derecesine göre, istediğiniz sonucu alana kadar denemenin faydasını görebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları