Tahammülsüzlük artıyor

Bazı konular veya anlık olaylar, en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına yol açabilir.

Haberin Devamı

Bu durum, belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı, işbirliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir.
Aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon artırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Bugünlerde ihtiraslı bir davranış biçimi sergiliyorsunuz. Kendinize güveninizin tam olması da bu durumu körüklüyor. Ancak bu tarzınız, bazı kişilerin negatif etkilenmesine yol açabilir.

Boğa
Mümkün olduğunca önemli kararlardan ve tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir dönemdesiniz. Pasif olmanız gerekmiyor ama öne çıkmamanız daha iyi olur.

İkizler
Duygusal ilişkinizde güven arayışınızın yoğunluğu, kendinizi ve duygularınızı tam olarak yansıtmanıza engel oluyor. Oysa bu şekilde ilişki daha da zorlaşıyor.

Haberin Devamı

Yengeç
Ailevi konulardaki hassasiyetiniz, işinizi zorlaştırıyor. Daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor.

Aslan
Mümkün olduğunca kendinizi kontrol etmeye gayret etmelisiniz. İş arkadaşlarınızın sizin hakkınızda daha fazla dedikodu yapmalarını ancak bu şekilde önleyebilirsiniz.

Başak
Birlikte olduğunuz kişiyi bugün görmemeyi tercih etmelisiniz. Oldukça gergin ve sıkıntılı olduğunuz için ilişkinize zarar verme ve onu incitme ihtimaliniz fazla.

Terazi
Sıkıntılı anlara hazır olmalısınız. Mümkün olduğunca kendinize karşı toleranslı olmaya ve kasılmamaya gayret etmelisiniz. Maddi konulardan mümkün olduğunca uzak durmanız gerekebilir.

Akrep
İşteki finansal problemleri çözebilmek amacıyla bugün yapacağınız görüşmelerden hemen olmasa bile, yakın bir zamanda olumlu netice alabileceksiniz. Bu sizin rahatlamanızda son derece etkili olacak.

Yay
Sevdiğiniz kişinin sizin için ne kadar samimi duygular beslediğini bugün bir kez daha göreceksiniz. Mali problemlerinize getirmek istediği çözümlerin ve yaklaşımının samimiyetine güvenmelisiniz.

Oğlak
Siz herkese karşı son derece verici olduğunuz için, karşınızdakilerden de aynı şeyi bekliyorsunuz. Ama beklediklerinizi göremeyince hayal kırıklığı kaçınılmaz bir hâl alıyor.

Haberin Devamı

Kova
İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız. Herkesin sizin kadar bonkör ve paylaşımcı bir yapısı olmayabilir.

Balık
Beraber çalıştığınız kişilerle duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir.

Yazarın Tüm Yazıları