Sürprizli bir gün

Farklı ve sıra dışı düşüncelere açık bir gündeyiz. Yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Toplantı, görüşme ve randevularımız olabilir. Sabah saatlerinde ise değişik gelişmeler ve ufak tefek sürprizler bizi bekliyor.

Haberin Devamı

Koç

Duygusal yaşamınızı ilgilendiren veya maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden hızla ilerlemenizde fayda var. İlerleme ve büyüme isteğiniz, sizi durdurmaya çalışan kişilerle zıtlaşmanıza sebep olabilir.

Boğa
Bazı planlarınız umduğunuz gibi gitmiyor ya da istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa, bu durumu değiştirmeye yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. İhtiyaçlara bağlı yaşanan değişikliklerin yaratacağı sürprizler sizi bile şaşırtabilir.

İkizler
Oldukça cazip ve tamamen yararınıza olan teklif, öneri ya da davetlere hazır olun. Belli konularda duygularınız ve havanız değişiyor. Faydalanmanın tam sırasıdır.

Yengeç
Size yardım etmekten ve destek olmaktan keyif alan tanıdıklara sahipsiniz. Dolayısıyla bu kişilerle bağlantı kurmaktan veya desteklerini almaktan çekinmeniz için hiçbir neden yok. Bu şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Amaç ve hedeflerinde kendilerine destek olabileceğinize inandığınız kişileri etkilemek için bir süredir çok çabalıyordunuz sevgili Aslanlar. Gün bu çabaların karşılığını görme günüdür. Konu her ne ise, istediğiniz sonuçlar yüzünü güldürmeye başlayacak.

Başak
Belli konularda hayli büyük ve önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da artan seçeneklerinizle birlikte hızlı bir büyüme kaydedebilirsiniz Kısacası sizin için olumlu günler kapıda.

Terazi
Özel yaşamınızı, evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda güzel gelişmelere açık birkaç günün içerisindesiniz. Bu alanlarda atılması gereken adımlar varsa, tam zamanıdır.

Akrep
Sevgili Akrepler, işler tam da planladığınız gibi ilerliyor. Öte yandan size belirgin bir biçimde hayranlık duyan kişiler var. Bu kişilerle olan ilişkilerinizi güçlendirerek belli riskler alabilir ve yaratıcılık gerektiren konularda fayda sağlayabilirsiniz.

Yay
Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırmanız ya da kendi çıkarlarınıza öncelik vermeniz, hem işlerinizin verimini artıracak hem de kısa zamanda başarılı sonuçlar elde etmenize yardım olacak. Dolayısıyla başkalarının taleplerini ikinci planda tutabileceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Önümüzdeki birkaç günü çok iyi değerlendirmelisiniz Sevgili Oğlaklar. Amaçlarınıza ulaşmanız için önemli adımlar atabilir, önemsediğiniz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kova
Arkadaşlarınızın ve ailenizin pek çok konuda sizi destekleyeceği ve arkanızda duracağı birkaç günlük süreçtesiniz. Ama bu kişilerin size duydukları sevgiye şaşırıp, bunca desteği ve ilgiyi hak etmediğinizi düşünüyorsunuz. Kendinize haksızlık etmeyin ve bu destekten faydalanın.

Balık
Bir süredir ulaşmak istediğiniz amaçlarınıza yönelik bir takım gelişmeler yüzünü gösterdiyse, ciddiye almanızda fayda var. Zira bu kadar elverişli koşulları uzun bir süre bulamayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları