Sürpriz gelişmeler karşılaşmalar

Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık, farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz.

Haberin Devamı


Sadece öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir, o kadar.
Dolayısıyla önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatlerine bırakmayarak olumlu sonuçlar alabiliriz.
Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar, bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor. Buna göre yol almalısınız. Sosyal açıdan hareketli ve eğlenceli iki günlük süreçtesiniz. Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var. Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa
Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz. Zira ileride kötü bir karar aldığınızı düşünseniz de geri dönme şansınız olmayabilir. İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz.

İkizler
Rahatsız edici konuların tamamen ve bir daha gündeme gelmeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlayabilecek tavsiye, öneri ya da teklifler söz konusu olabilir. Açık fikirli olmanızda fayda var.

Yengeç
Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz. Ancak gezegenlerin konumları, bazı şeyleri görmezden gelmenin olayların büyümesini önlemenin tek yolu olabileceğine işaret ediyor.

Aslan
Bazı kararlarınızı açıklamadan önce, bir gün daha üzerinde düşünmenizde fayda var. Yarın, diğerlerini çok daha faydalı şekilde bilgilendirebilirsiniz. Aşk hayatınız, sosyal yaşamınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu iki günlük süreçtesiniz.

Başak
Belli bazı projelerin ya da planların hemen açıklanmamasında, gizli yürütülmesinde fayda var. Hatta bazılarının tamamen rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Terazi
Çevrenizdekiler, bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler. Bu kişileri bekletmemeye çalışmalısınız. Sosyal hayatınız, aşk yaşamınız veya yaratıcılık gerektiren işler açısından olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye faydası olmayabilir. Bırakın kendileri anlasınlar. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz.

Yay
Her ne kadar bakış açınızı değiştirmemekte ısrarcı olsanız da, esnek görünmenizde fayda var derim. Medya, halkla ilişkiler, iletişim, ulaştırma veya eğitim başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz.

Oğlak
Garip olarak nitelendirilebilecek gelişmelere açık olduğu kadar, aynı zamanda destekçi kişilerle karşılaşabileceğiniz veya sizin yakın çevrenizdeki kişilere destek olabileceğiniz, güzel denilebilecek iki günlük süreçtesiniz.

Haberin Devamı

Kova
Mantıklı ve takdire değer öneri, teklif veya davetlerle, sadece yüksek sesle dile getirilen ama incelendiğinde fazla cazip gelmeyecek olanları birbirinden ayırmak gerekiyor.

Balık
Maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz. Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları