Stresli ortamlardan uzak durun

Sabah saatleri de akşamdan çok farklı geçmeyebilir. Stresli ortam ve kişilerden uzak kalmak ve acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da

Haberin Devamı


Gece saatlerinde gergin etkiler vardı. Bazılarımız ilişkilerinde gerginlik yaşamış olabilirler. ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmak gerekebilir.
Öğle saatleri civarında ise, gereksiz harcamalar, abartılı cümleler kurma gibi eğilimler ön plana çıkabilir.

Koç
İş hayatınızı, sağlığınızı, kısacası günlük hayatınızı ilgilendiren her şey sonuçlanıyor. Pozisyonunuzu korumak veya işlerinizin ilerlemesini sağlamak için ne kadar istekli ve istikrarlı olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Boğa
Zamanınızı sevdiğiniz işlere ya da hobilerinize ayırmanın vaktidir. Bu sayede hem iyi vakit geçirecek, hem kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Alacağınız övgüler sayesinde de kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

İkizler
Bu hafta aileniz, duygusal yaşamınız ve gayrimenkul ile ilgili konularınız ön planda olacak. Bu anlamda büyük adımlar atabilir ve büyük yankı uyandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Kimi insanlar sizin aksinize düşüncelerini ya da hislerini yüksek sesle dile getiriyor ve sizin de aynı şekilde bir tutum sergilemenizi bekliyor. Sizin göstereceğiniz tavır ise, bu kişilerin düşüncelerini yansıtma biçimlerine göre şekillenecektir.

Aslan
Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ve parasal konularınızda yapacağınız özgün değişikler ile yeteneklerinizi farklı alanlarda gösterebilirsiniz. Bu eğiliminiz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Başak
Bugün kafanıza göre davranma ve her istediğinizi yapma isteğiyle uyanmış olabilirsiniz. Ama siz yine de aşırı tavırlar sergilemekten kaçının.

Terazi
İçinizden gelen ses ve sezgileriniz sizi doğru yönlendiriyor olabilir. Sezgilerinize güvenin; çünkü bugünlerde sezgilerinizi görmezden gelmeniz sağanak yağmura rağmen ipek takımlarla yola çıkıp, şemsiye almamanız anlamına gelebilir.

Akrep
Uzun vadeli konularda mevcut tablo sizin için oldukça parlak görünüyor. Önünüzde bu kadar seçenek ve fırsat varken, bazı alanlarda başarı elde etmemeniz ve sonuç almamanız olası değil.

Yay
Kariyeriniz, duruşunuz, toplum içerisindeki statünüz, kısacası sizin bütünüyle yıldızınız parlıyor. Eğer hâlâ her şeyin ters gideceğini düşünüyorsanız, falcınızı değiştirmelisiniz! Artan hayranlarınız ne dediğimi anladılar bile.

Haberin Devamı

Oğlak
Biraz ortam değişikliğine ihtiyacınız var gibi görünüyor. Daha da önemlisi değişen ortamların sunacağı fırsatlar kapıda. Dolayısıyla, seyahat planları yapabilir, tatile çıkabilir veya farklı kültürleri tanımanızı sağlayacak hobiler edinebilirsiniz.

Kova
Bu hafta kredi, burs ya da miras gibi konuların yanı sıra duygusal hayatınız da ön planda ve gündemde olacak. Dolayısıyla, huzurunuzu, mutluluğunuzu, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ilerlemenizi hızlandıracak adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

Balık
İkili ilişkilerinizde ve işbirliklerinizde önemli kararlar alabilir veya olumlu yönde adımlar atmanız için üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Bağlayıcı sözlerin gündeme geleceği, ilişki ve işbirliklerinin gelişip olgunlaşacağı günler hızla yaklaşıyor.

Yazarın Tüm Yazıları