Sosyal ve olumlu iletişimi destekleyen bir gün

Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz.

Haberin Devamı

Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün.
Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir.
İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz.

BURÇLAR

Koç
Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Doğrulardan ve gerçeklerden uzaklaşmadığınız sürece yapılması gereken şeyleri uygulamaya koymak çok daha kolay olacaktır.

Boğa
İşiniz ve eviniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin beklentileri karşılanmıyor ve yapacağınız açıklamaları dinlemek istemiyor olabilirler.

İkizler
Olaylar veya gelişmeler, çok yakında, size bugünlerde göründüğünden daha farklı görünebilir. Dolayısıyla seçeneklerinizi açık tutmanızda ve sizi kısıtlayan kararlar almamanızda fayda var.

Haberin Devamı

Yengeç
Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz. Kendi isteklerinizi diğerlerininkinin önünde tutmanız normal ama daha yumuşak bir ifadeyi tercih etmekte fayda var.

Aslan
Bazı kişilerin istediğiniz şeyleri yapmasını istiyorsanız, daha politik bir dil kullanmanızda ve nazik bir tavır geliştirmenizde fayda var. Zarafet, daha fazla işbirliği anlamına gelebilir.

Başak
Bugünlerde olan biten olayların asıl nedeni, dikkatinizi bazı konulara çekerek olaylar sizi yönetmeye başlamadan sizin olayları kontrol altına alabilmenizi sağlamak. Aklınızda bulunsun derim Niobe’ce...

Terazi
İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor. Ancak bu esnada kalkıştığınız işlerin kültürel boyutunun olmasına da özen gösterin. Bunu yapabilirseniz, ödüller düşündüğünüzden de fazla olabilir.

Akrep
Hedeflerinize odaklanmanız veya işkolik kimliğiniz, bu hafta sonu sevdiğiniz kişilerin kendilerini yalnız veya ihmal edilmiş hissetmesine neden olabilir. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Yay
Sizin kadar zeki veya ileri görüşlü olmayan bazı kişiler, yaptığınız veya onay vermek üzere olduğunuz bazı planları uygun bulmuyor olabilir. Doğru düşünen tarafın onlar olmadığına emin misiniz?

Haberin Devamı

Oğlak
İki gündür bazı konularda abartılı tavırlar geliştiriyor olabilir misiniz? Tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kova
Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz. Kendi istek, ihtiyaç ve ilgi alanlarınız için zaman ve enerji harcamanız, güzel bir hafta sonu geçirmenizi sağlayabilir.

Balık
Bazı kişiler tutumlarını değiştirmemekte ısrar ettiği veya söylediklerinizi bir türlü anlamadığı için bu kişilerin fazlaca üzerine gidiyor olabilir misiniz?

Yazarın Tüm Yazıları