Sosyal ilişkiler devrede

Haberin Devamı

Dün de yazdığımız gibi, önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerimizi zorlayan açıların etkisi yine devrede olacak, ama gün genelinde Merkür’ün olumlu açısı ilişkilerde iletişimi kolaylaştırabilir. Görüşmeler, yazışmalar veya ticari işler açısından olumlu bir atmosfer yaratabilir. Daha çok sosyal ilişkiler veya dışarıda yapılacak işler devrede.

Koç
Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk olabilir. Bir konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Boğa
Bazı konularda direkt cevaplara ihtiyacınız olmasına rağmen, bu sorularınıza cevap alma ihtimaliniz çok değil. Dolayısıyla şimdilik arkadaşlarınız veya işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle uyum içerisinde hareket ediyor izlenimi vermenizde fayda var.

Haberin Devamı

İkizler
Topluluklar içerisindeki duruşunuzu, iş hayatınızı veya evinizi olumsuz etkileyeceğini düşündüğünüz bazı planlar, programlar, düzenlemeler, işler veya yöntemler gündeme gelebilir. Sezgilerinize güvenmenizde fayda var.

Yengeç
Bugünlerde bazı konuların direkt içerisinde yer almak veya ilk önce harekete geçen taraf olmak yerine, saha kenarında kalmayı ve oyunu yakınen takip etmeyi tercih etmenizde fayda var. Bazı konulara hiç bulaşmamanız en iyisi olabilir.

Aslan
Bugünlerde kafanızda şaibeli bulduğunuz şeyler olabilir. Şüphelerinizi gidermek için ise, miş gibi yapan kişilere danışabilirsiniz. Dolayısıyla daha gerçekçi olmalı, yanıltıcı kişilerden uzak durmalısınız.

Başak
Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, üzerinde durulmayan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir. Dolayısıyla ihmal, vurdumduymazlık ve dikkatsizlik türünde eğilimlerden uzak durmalı!

Terazi
İşinizi, özel planlarınızı, üzerinde yoğunlaştığınız işleri veya sağlığınızı ilgilendiren konularda kafanız net değilse, belli anlaşmaları, verilecek sözleri ya da harekete geçilmesi gereken başlıkları birkaç gün ertelemeniz daha doğru olur.

Akrep
Yapılması gereken şeyler ve yapabilecekleriniz, görünenler ve gerçekte olanlar arasında net farklılıklar olabilir. Dolayısıyl olayları net şekilde gözlemlemeden veya anlamadan harekete geçmemenizde, günü gerekli konuşmaları yaparak değerlendirmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Yay
Olaylar göründüğü gibi olmayabilir. Dolayısıyla daha esnek olmaya çalışmalı, neler olup bittiğini tam olarak anlayana kadar belli girişimlerde bulunmamalısınız.

Oğlak
Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz. Olayları hafife alıp yaşam kalitenizi düşürmenizin bir anlamı olmayabilir. Biraz daha düşünmelisiniz.

Kova
Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz. Ancak bugün onay verdiğiniz konu her ne ise, sizin için uzun vadeli bir yolun başlangıcı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Balık
Belli ilişkileriniz veya işbirlikleriniz konusunda doğru bir tutum izlediğinizi veya doğru kararlar aldığınızı düşünebilir, bu anlamda kendinizi rahatlıkla ikna edebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları