Sorumluluklarınızı hafife almayın

Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz.

Haberin Devamı


İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım.

Koç
Bazı konularda son konuşmaları yapmadan önce, tabloyu doğru okumalı ve doğru sorular sormalısınız. Kimin ne söz verdiği ve sözlerinin arkasında durup duramayacağı konusu küçümsenmemeli.

Boğa
Henüz yapılmış, bittiği düşünülen veya yapılmak üzere olan anlaşmalarda, sözleşmelerde veya üzerinde uzlaşılması gereken konularda tavizler vermeniz gerekebilir. Bu durum etrafınızdakiler tarafından tuhaf karşılanabilir.

İkizler
Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir. Ancak, tüm bu gayretlerinizin karşılığını alacağınız düşünülürse, dökülen her damla tere değecektir.

Haberin Devamı

Yengeç
Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz. Ortaya çıkıp her şeyi halledebileceğinizi göstermenin zamanı gelmiş olabilir.

Aslan
Siz peşinden gitmediğiniz takdirde başkalarının başarı elde edeceğini düşündüğünüz bazı hedefler koyabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabileceğiniz günlerdesiniz. Uzun zamandır istediğiniz işlere zaman harcamanızda fayda var.

Başak
Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösterebilir. Ama siz bu düşünceden sıyrılmalı, gayret etmeye devam etmelisiniz. “Aynen devam” derim Niobe’ce!

Terazi
Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, etrafınızdaki diğer kişilerin fikirlerine saygı duymalısınız. Ayrıca planlarınızı bozmamalı, her konuda zamanında hareket etmelisiniz.

Akrep
Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var. Zira, olaylar birkaç gün içerisinde değişebilir. Pozitif düşünmeli ve işinize bakmalısınız.

Yay
Önünüzdeki seçenekleri doğru değerlendirmelisiniz. Aynı şeyleri tekrar etmenin veya aynı yönlü düşünmenin bir faydası olmayacaktır. Bunun yerine, size daha fazla katkı sunacak farklı alternatiflere yönelmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Sunmaya veya ilerlemeye hazır olduğunuz işler, hedefler veya planlar için uygun fırsatlar gündeme gelebilir. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Kadere inanmak lazım!

Kova
Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir. Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir. Dolayısıyla, ilerlemeden bilemezsiniz.

Balık
Son dönemlerde yaşananlar olaylar kendinizi gözden geçirmenize neden oluyor. Bundan sonra neler olup olmayacağını anlamak için fal açmamalı, gözlemci ve mantıklı olmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları