Sorumluluklar ön planda

Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir.

Haberin Devamı

Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbir şey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz.
Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak gerekiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bazı konularda kesin kararlarınızı, tercihlerinizi veya isteklerinizi göstermeden önce, karşı tarafın fikirlerini de almalısınız. Bu şekilde bir iyi niyet göstermeniz, anlayışla karşılanmanız açısından önem taşıyor.

Boğa
Bazı konulara istediğiniz şekli vermeniz zaman alabilir. Ancak çok fazla beklemeniz gerekmediğini yakında göreceksiniz. Dolayısıyla olayları takıntı haline getirmeden, sabırla ilerlemenizde fayda var.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekliliği aşikâr bir hal alabilir. En azından bazı başlıklarda bazı düzenlemelere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yengeç
Belli anlaşmalar, planlar veya düzenlemeler kendi içerisinde farklılaşma gerektirebilir. Ertelemeler, gecikmeler veya randevularda aksaklıklar oluşursa, siz kendinize uyan değişiklikler yapmalısınız.

Aslan
Beklenmedik durumlar ya da kaçınılması zor gelişmeler nedeniyle önemli değişiklikler yapabilir, bazı konularda yönünüzü dahi farklılaştırabilirsiniz. Bu tür olaylar, öneriler veya davetler sıklıkla yaşanmadığı için dikkate almakta fayda var derim Niobe’ce.

Başak
Bazı konularda sözlerinizin istenilen etkiyi yaratmadığını ve başladığınız problemli noktaya döndüğünüzü düşünebilirsiniz. Ama yanılıyorsunuz. Aslında en mantıklı şekilde davranıyorsunuz.

Terazi
Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda engeller, aksilikler veya aşılmaması gereken sınırlar olduğunu düşünüyorsanız, olumsuz sonuçlanabilecek girişimlerde bulunmadan önce sizi rahatsız eden iç sesinize kulak vermeniz daha iyi olur.

Akrep
Bazı girişimleriniz ya da karşı karşıya olduğunuz bazı durumlar bir anda, sizin hoşunuza gidecek şekle bürünebilir. Belki konunun muhataplarıyla karşı karşıya gelmeniz veya sizi destekleyen kişiler olduğunu fark etmeniz bu olumlu ruh halinin nedeni olabilir.

Haberin Devamı

Yay
Ticari veya sağlıkla ilgili konularda eski programların ya da yöntemlerin istenilen sonuçları vermediğini görebilirsiniz. Yepyeni veya alışılmadık denebilecek yol ve yöntemler denemek isteyebileceğiniz günlerdesiniz.

Oğlak
Hangi konuda ilerlemek veya hangi konuları toparlamak istiyorsanız, dışarıdan yardım beklemek yerine kendi kendinize harekete geçmenizde fayda var. Zira, sizdeki yetenek ve çalışkanlık zaten çok az kişide vardır. Yaratıcılığınız yüksek.

Kova
Çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasını veya istediğiniz konularda başarı sağlama işi size düşüyor. Siz liderliği ele alırsanız işlerin hallolma hızı daha tatminkâr olacaktır.

Balık
Karşı tarafı dinlemeye çok da hevesli olmayan ya da danışmanlık almaktan keyif almayan kişilere bazı şeyler anlatmaya çalışmak çok zevkli olmayabilir. O kişiler bugün için kolaya kaçmak isteyebilirler.

Yazarın Tüm Yazıları