Şans Kralı Jüpiter şans dağıtıyor!

2014 kolay bir yıl olmadı dünyamız için. 2015 de son yılların en iyisi diyemem ama iyisiyle kötüsüyle yeni bir yıl var önümüzde ve bardağın boş değil dolu kısmına odaklanırsak ilerleme sağlarız.

Haberin Devamı

Bu nedenle ben, yılın türlü çeşitli olumsuzluklarından ve aksiliklerinden değil, sadece bu yıl hangi alanlarda şansımızı zorlarsak şans tozları kafamıza yağacak, ondan bahsetmek ve yeni yılın ilk gününe umutla başlamak istedim.
Ne de olsa insan şansını kendi yaratır biraz da.
‘Şans Kralı’ Jüpiter, 11 Ağustos’a kadar Aslan, 11 Ağustos’tan itibaren bir yıl boyunca Başak burcunda kalarak her burcun hayatının farklı alanlarına bolluk, bereket ve şans getirecek.
Bakalım hangimiz hangi alanda şanslıyız...
Parıltıdan gözünüzün kamaşması dileğiyle. Hepinize sağlıklı, keyifli, mutlu, bol paralı, aşkla dolu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ
Sevgili Koçlar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar hayatınızın aşkını bulabilir, mevcut ilişkilerinizi yenileyebilir, romantik planlar yapabilir, çocuk sahibi olabilir, çocuğunuz varsa onlarla ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebilir, son 12 yılın en yaratıcı işlerini ortaya koyabilir veya sosyal anlamda son yıllarda hiç olmadığınız kadar hareketli ve eğlenceli günler geçirebilirsiniz. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; iş, iş koşulları, alınan hizmetler, verilen servisler ve sağlık alanlarına geçiyor. Daha konforlu çalışma koşullarına kavuşabilir, sağlığınızla ilgili olumlu başlangıçlar yapabilir, iş bulabilir, iş arkadaşlarınızla daha olumlu ve şanslı ilişkiler kurabilirsiniz veya işveren konumundaysanız verimli çalışma arkadaşları yüzünüzü güldürebilir. Yazılanların hiçbiri olmazsa, bu alanlarda daha önce yaşadığınız olumsuzlukları giderme şansı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
Sevgili Boğalar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda fırsatlar sizi bekliyor. Evinizi yenileyebilir, ev sahibi olabilir, yeni bir ev arkadaşı bulabilir, istediğiniz bir eve taşınabilir, aile üyelerinizle aranızdaki sorunları çözebilir, ailenizle bağlantılı kişilerin hayatlarındaki güzel gelişmeler nedeniyle sevinebilirsiniz. Aradığınız evi, kiracıyı, ustayı veya alıcıyı bulmanız bu yıl 11 Ağustos’a kadar daha kolay olacaktır. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar, aşk hayatınızı, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda sizi buluyor olacak. Yeniden aşık olabilir, mevcut ilişkinizi canlandırabilir, romantik planlar yapabilir, aradığınız aşkı bulabilir, sevgi temalı ilişkileriniz açısından doyurucu bir yıl geçirebilir veya çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar içinse çocuklarını ilgilendiren konularda yaşanabilecek güzel gelişmeler, sevindirici haberler gündeme gelebilir. Ya da yaratıcılık isteyen konularda ve işlerde gösterilen performans açısından güzel bir yıl olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili İkizler, bu yıl 11 Ağustos’a kadar halkla ilişkiler, alım-satım, pazarlama, bilişim, internet, eğitim, yayıncılık, ulaştırma, kısa mesafeli seyahatler, yakın çevre ilişkileri başlıklı konularda farklı olanaklara kavuşabilirsiniz. Bu alanlarda şanslısınız. Bu yıl kendinizi yazılı ve sözlü olarak daha iyi ifade edebilir, web sitenizi, blog’unuzu veya Twitter adresinizi açabilir, hareketlendirebilir, kitap yazabilir ya da işinizle ilgili uygun koşullu teknolojik aletler satın alabilirsiniz. Okulu bitirmek veya okula ya da yeni bir eğitime başlamak için de güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; ev ve aile başlıklarını ilgilendiren konulara kayıyor olacak. Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir. Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, bu yıl 11 Ağustos’a kadar, finansal durumlar, para, ek gelirler v.b. konularını içine alan olaylarda farklı fırsat ve olanakla karşılaşabilir, bu alanlarda koruma altında hissedebilirsiniz kendinizi. Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız. Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir. Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir. Bu alanda kendinizi biraz tutmanız gerekiyor sevgili Yengeçler. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; iletişim, yayıncılık, medya, bilişim, halkla ilişkiler, eğitim, internet, ulaştırma, satış, pazarlama, fikirleriniz, akrabalar, komşular ve kısa mesafeli seyahatler başlıklarını ilgilendiren konulara kayıyor olacak. Her zamankinden fazla kısa mesafeli yolculuklar yapabilir, akrabalarınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler sizi de olumlu etkileyebilir. Kendinizi sözlü veya yazılı olarak daha iyi ifade edebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. İnternet sitesi açmak, daha sosyal planlar yapmak, kitap yazmak veya internetle haberleşerek olumlu gelişmeler yaşamak için uygun bir yıldasınız. Bu yıl istediğiniz teknolojik araçlara kavuşabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar 2015’in her anlamda en şanslı burcusunuz diyebilirim. Bu yıl hayatınızda istediğiniz sıçramayı yapabilir, aşk hayatınızı, iş yaşamınızı, aile ilişkilerinizi veya yaşadığınız yeri ve çevreyi istediğiniz doğrultuda yönlendirme şansı bulabilirsiniz. Aslında bu şanslar geçtiğimiz temmuz ayında başlamıştı ama Akrep’teki Satürn bazılarınızın önünü kesti. Şimdiyse sizi tutabilecek hiçbir şey görünmüyor önünüzde. Dolayısıyla hayatınızın hangi alanında ilerlemek istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı! Şans gezegeni arkanızda ve sizden talep etmenizi bekliyor, o kadar! Yaşam standartlarınızı yükseltmeye başladınız bile. Bu yıl daha iyi bir çevreye girebilir, daha iyi yerlerde yemek yiyebilir, yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri hızlandırabilir, yurtdışında okumaya veya yaşamaya başlayabilirsiniz. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar, maddi başlıklı konulara kayıyor. Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kârlı alışverişler gündeme gelebilir. Yukarıda adı geçen tüm bu alanlarda koruma altında olduğunuz bir 2015 sizi bekliyor sevgili Aslanlar.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
Sevgili Başaklar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz, sağlık problemlerinize çözüm bulabileceğiniz, kötü alışkanlıklarınız varsa sonlandırabileceğiniz, arkadan yapılan konuşmalara veya arkanızdan çevrilen işlere karşı koruma altında olacağınız bir süreçtesiniz. Yalnız sizin de gizli yürütmeye çalıştığınız projeleriniz veya işler varsa gizli kapaklı hiçbir şey kalmayacaktır, paylaşmak isterim. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise hayatınızın her alanında şanslarınız artıyor ve farklı olanaklar sizi bekliyor olacak. 12 yıl sonra ilk kez bir yıl süreçle ‘Şans Kralı’ Jüpiter’in koruması altındasınız sevgili Başaklar. Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek. Daha iyi yaşam koşullarına kavuşabileceğiniz, aşk hayatınızın yenilenebileceği, yeni çevrelere girebileceğiniz, iş hayatınızda aradığınızı bulabileceğiniz, eğitim hayatınızda ilerlemeye ve yeniliklere açık 12 aylık süreç başlıyor olacak. Yepyeni bir siz yaratacaksınız sevgili Başaklar! Bu süreçte sakın evde oturmayın ve kilo almamaya dikkat edin!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ
Sevgili Teraziler, bu yıl 11 Ağustos’a kadar yepyeni çevrelere girebilir, çevrenizi genişletebilir, yeni ve faydalı arkadaşlık ilişkileri kurabilir, yeni tanışacağınız insanlar kanalıyla hayatınızın farklı alanlarında yeni olanaklara kavuşabilir ya da şanslar yakalayabilirsiniz. Sosyal anlamda tatmin edici bir süreçte olacaksınız. Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projeleri veya ait olduğunuz sosyal gruplardaki roller açısından da işlerin su gibi akabileceği bir süreç olabilir. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; sağlık, gizli kapaklı işler, spritüel konular, yardımlaşma başlıklarını ilgilendiren konularda sizi bulabilir. Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız. Bu süreçte sağlığıyla ilgili sorun yaşayanlar şifa bulabilirler veya genel anlamda sağlığınızı ilgilendiren olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Yardım etme duygunuz da fazlalaşacaktır. Spritüel konulara ilginiz artabilir veya bu alanlarda edineceğiniz bilgiler size bir şekilde iyi gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP
Sevgili Akrepler, bu yıl 11 Ağustos’a kadar kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda koruma altındasınız. Şanslar, fırsatlar ve olanaklar sizi farklı konumlara taşıyabilir. Yeni bir göreve getirilebilir, farklı sektörlerde kendinizi gösterme şansı bulabilir ya da iş değişikliğine giderek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek olanaklara kavuşabilirsiniz. Bu yıl karşılaşabileceğiniz fırsatlar, işinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu maddi-manevi yatırımlar yapmanız anlamına geliyor. Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz. İmajınızı kuvvetlendirebileceğiniz, göz dolduracağınız bir yıldasınız sevgili Akrepler. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise hayatınıza giren arkadaşlar, iyi konumdaki kişilerden oluşan gruplar veya destekçi kişiler hayatınız üzerinde olumlu etki yapabilirler. Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız. Bu sosyal dönemde, sivil toplum örgütleri veya sosyal organizasyonlar için yapacağınız çalışmalar da ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

YAY VE YÜKSELEN YAY
Sevgili Yaylar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar dış ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, eğitim, medya, iletişim, yayıncılık, bilişim, uzaklardaki kişiler, ulaştırma konularında farklı olanaklar veya şanslar gündemde. Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz. Medya, internet, yayıncılık, dağıtımcılık, ulaştırma, turizm, dış ticaret veya eğitim başlıklı işlerle ilgilenen Yaylar, farklı şanslara sahip olabilirler. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; kariyerinizi, iş hayatınızı veya bulunduğunuz topluluklardaki imajınızı ilgilendiren konularda kendini göstermeye başlayabilir ve siz de kendinizi göstermeye başlayabilirsiniz sevgili Yaylar! İş değişikliği yaşayabilir, yeni bir pozisyona getirilebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
Sevgili Oğlaklar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar fırsatlar; ortak kaynak kullanımı (nafaka, miras, kredi, burs, sponsorluk, prim, borçlar-alacaklar, sigorta, komisyon vb) konularını içine alan olaylarda kendini gösterebilir. Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu durum, ev alım-satımı (veya farklı mallar) ya da eşin maddi durumundaki iyileşme konularında da farklı olanakların söz konusu olabileceği anlamına geliyor. Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca şanslar; eğitim, medya, halkla ilişkiler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, dış ticaret, internet, ulaştırma, yurtdışı bağlantılı işler başlıklarında kendini gösterebilir. Bol bol seyahat edebilir, yeni şeyler öğrenebilir, yeni kurslara kaydolabilir, yabancı bir dil öğrenmeye başlayabilir, üniversiteye başlayabilir, doktora yapabilir, yabancılarla veya farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar mevcut ilişkinizi bir sonraki adıma taşıyabilir, evlenebilir, yeni ve ciddi bir ilişkiye ya da işbirliğine başlayabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz. Teknolojik araçların veya internetin ilişkilerinizi olumlu etkileyeceği bir süreçte olacaksınız. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar; borçlar, alacaklar, krediler, nafaka, miras, sponsorluk, burs, prim, komisyon, sigorta vb. başlıklarında kendini gösterebilir. Borçlarınızı kapatabilir, alacaklarınız varsa tahsil edebilir, partnerinizin durumundaki gelişmeler veya bonkörlüğü hoşunuza gidebilir, aradığınız krediyi bulabilir, yaptığınız işlerden komisyon alabilir, nafaka veya miras türü başlıklarda şanslı taraftaki kişi olabilir veya cinsel anlamda tutkulu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte spritüel konulara ilginiz artabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, bu yıl 11 Ağustos’a kadar (aslında geçtiğimiz temmuz ayında başladı bu süreç), iş, iş ortamı, işle bağlantılı kişiler, çalışma arkadaşları, çalışanlar, verilen ve alınan hizmetler, sağlık, hijyen, evcil hayvanlar başlıklarını içeren konularda koruma altındasınız ve çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş değiştirebileceğiniz, mevcut işinizde daha rahat çalışma koşullarına kavuşabileceğiniz, istediğiniz türde çalışma arkadaşları bulabileceğiniz, verdiğiniz hizmetlerin daha fazla beğenildiğini gözlemleyebileceğiniz, iş ilişkilerinizi güzelleştirebileceğiniz veya iş hayatınızı kolaylaştıracak ekipmana kavuşabileceğiniz bir süreç olabilir sizin için. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca ise şanslar, evlilik, ortaklık, işbirlikleri, anlaşmalar başlıklarını içerisine alan konulara kayıyor. Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz. Mevcut ilişkilerin bir sonraki aşamaya taşınabileceği, yeni ve ciddi ilişkiler ya da işbirlikleri kurulabilecek bir süreç. Hukuki konularda da farklı olanakları gündeme taşıyabilir bu dönem.

Yazarın Tüm Yazıları