Sakinliğimizi koruyalım

Sabırsız, inatçı veya mantıklı görünmeyen fikir, görüş, plan ya da istekleri olan kişiler sabrımızı zorlayabilirler.

Haberin Devamı

Elimizden geldiği kadar sinirlerimizi kontrol etmemiz, tepki vermememiz ve sakin kalmamız gerekiyor. Aksi takdirde, karşı taraf ilk halinden daha da saldırgan olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
Bir arkadaşınızın hukuki sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

BOĞA
Sabahtan sakin başlayan iş günü, akşama doğru hareketlenebilir. Çevrenizdekilerden beklentilerinizde biraz daha insaflı olmalısınız.

İKİZLER
Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var. Birliktelik yaşayacağınız kişinin, sizin kadar çeken birisi olmasını istiyorsunuz.

YENGEÇ
Çok enerjik bir dönem geçirdiğiniz için kendinizi kontrol etmeniz önem taşıyor. Keskin sirke küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Haberin Devamı

ASLAN
Bugünlerde işyerinizde kolektif değerleri ön plana almanız gerekecek. Bu sizin için biraz zor olabilir ama kararınızın bireysel seviyede faydalarını göreceksiniz.

BAŞAK
Çivi çiviyi söker diye durmadan sevgilinizin üzerine gittiğinizin farkında değilsiniz galiba! Huzursuzluk çıkarmayı bırakın, onun yerine de yapıcı olmaya çalışın.

TERAZİ
Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Size uygun, kalıcı dostluklar kurabileceğiniz, ortak değerlere sahip olduğunuz bu insanların yaklaşımları sizi daha da pozitif bir ruh haline taşıyacak.

AKREP
İş ortamında yakın temasta bulunduğunuz bir arkadaşınızın aslında size karşı hiç de dostça duygular beslemediğini görebilirsiniz. Bu durumu çok ciddiye almanız gerekmiyor.

YAY
Birlikte olduğunuz kişiden sakladığınız bir sırrın ileride ortaya çıkması, ilişkinizin zedelenmesine neden olabilir. Bunun yerine siz, sırrınızı söylemeyi tercih etmelisiniz.

OĞLAK
Sakin, dingin ve hareketsiz bir güne hazır olmalısınız. Üzerinizdeki uyuşukluğu atmak için en azından gün içinde biraz hareket etmeye çalışmanız iyi olabilir.

KOVA
İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız. Aslında büyütecek ve gerginlik yaşayacak bir durum yok. Siz kendi işinize bakarsanız daha iyi olur.

Haberin Devamı

BALIK
Sevgilinizin size gösterdiği anlayış büyük bir şans. Bu yapıcı yaklaşımları bulmak, o kadar da kolay değil aslında. Bunun kıymetini bilmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları