Sabah huzursuz, akşam kararlı

Sabah saatlerinde enerjik ve girişkeniz, ama gergin etkiler de mevcut. Tartışmalı ortamlardan, öfkeli kişilerden uzak durmalı, otorite konumundaki kişilerle (eş, baba, yönetici, öğretmen, patron gibi) uyumu yakalayabilmek için ekstra çaba göstermeliyiz.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde daha planlı ve kararlıyız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Size zarar verecek olsa da, bazı girişimlerde bulunmak konusunda sabırsızlanabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Genelde hızlı hareket eden ve girişken yapıda birisi olarak, haftaya normalden daha halsiz, yavaş, dalgın veya çekingen başlayabilirsiniz.

BOĞA
Haftanın ilk yarısında daha derin düşünebilir veya hassas olabilirsiniz. Ya da bir süredir önem taşıyan ve giderek hassaslaşan işler veya konular gündeme gelebilir. Diğer yandan sizi sevindiren, eğlendiren veya mutlu eden konuların da hafta boyu sizi gülümsetme ihtimali olabilir.

İKİZLER
Kötü senaryoları tatil sonrası düşünürsünüz, şimdilik atın kafanızdan. Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz. Haftanın ilk yarısında, aklınıza gelen veya araştırmalarınız sonucu bulacağınız bazı şeyler pek çok olayı veya fikirlerinizi değiştirebilir.

YENGEÇ
Belli işleri, planları, ilişkileri veya işbirliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde, belirsizlikler, dalgınlıklar veya kararsızlıklar gündemde.

ASLAN
Bir yol haritası edinmeli ve yaşanmış örneklere göre davranmalısınız. Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Haftanın ilk günlerinde, gerçekte olan biten şeylerle görünürde olanların veya söylenenlerin birbirinden tamamen farklı olma ihtimali yüksek.

BAŞAK
Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor. Haftanın ilk günlerinde zekanız, diğerlerinin göremediği şeyleri net olarak görmenizi ve diğerlerinin de anlamasını sağlamanıza yardım edebilir.

TERAZİ
Sizinle işbirliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir. Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

AKREP
Haftaya sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın yoğun ilgisiyle başlayabilirsiniz. Hafta genelinde, insanlar sizinle konuşmaya ve fikirlerinizi dinlemeye istekli olacaklar. Bazı konularda iç sesiniz sizi uyarıyorsa, yanlışları ya da eksikleri görmezden gelmemelisiniz.

YAY
Bugün sizi tartışmaya zorlayan kişiler olabilir. Zor olsa da, bu kişilerle ilişkilerinizde politik kalmaya ve daha sakin cümleler kurmaya özen göstermelisiniz. Haftaya rüyalarınızdaki artış veya gördüğünüz rüyaları yorumlatma isteğiyle başlayabilirsiniz.

OĞLAK
Haftanın ilk yarısında, arkadaşlarınız ön planda. Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir. Ancak bırakın, biraz da diğerleri sizin için bir şeyler yapsın.

KOVA
Tatile tam olarak ne istediğinizi, durduğunuz yeri tanımlamaya çalışarak başlıyorsunuz. Doğru yerde olup olmadığınızı, doğru insanlarla çalışıp çalışmadığınızı veya daha iyi bir yerde olup olamayacağınızı sorgulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz. Haftanın ilk yarısında bazı kişilere yardım edebilirsiniz. Ancak bu kişilerin sizden fayda sağlamaya çalışıp çalışmadığı konusunda kafanız karışık olabilir. Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları