Sabah dalgınlığı

Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönecek.
Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatlerinde pek çok işimizi halledebiliriz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç

İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ültimatomlar veren kişiler olabilir. Güçlü pozisyondaki kişilerle kuvvetli ilişkiler kurmanız, size meydan okuyan kişilerle başa çıkmanızı sağlayabilir. Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Boğa
Bazı konuları açıkça dile getirmeniz, tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir. İlerlemek istiyorsanız, bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda.

İkizler
İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir. Özellikle, bazı ilişkilerinizi değerlendirirken karşınızdaki kişilerle aranıza geçmişin girmesine izin vermemelisiniz. Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Haberin Devamı

Yengeç
Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir. Bu kişileri etkisiz hale getirebilmek için tecrübelerinizden faydalanmalı ve alışılmadık yöntemler kullanmalısınız.

Aslan
Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız. Gereken değişimi ve dönüşümü başlatacak olan sizsiniz. Liderlik rolünü üstlenebilir ve size faydası olacak kişilerle iş bölümü yapabilirsiniz.

Başak
Yanıltıcı kişiler ve etkiler söz konusu. Bazı konularda sizi zorlayan ya da ikna etmeye çalışan kişiler olabilir. Onay vermeden veya söylediklerini yapmadan önce, bu konunun sizi maddi, manevi nasıl etkileyeceği üzerine düşünmeniz gerekiyor.

Terazi
Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız. Elinize geçecek bilgiler, geçmişte birlikte olduğunuz ya da beraber çalıştığınız kişilerle ilgili kararlar almanıza yardım edebilir. İlişkilerin dinamiği değişiyor ve doğru yönetilmeli.

Akrep
Başarılı olmak istediğiniz konularda, geçmişteki başarılarınızı düşünerek ilerlemelisiniz. İmajınızı güçlendirmeniz, sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize de yardım edebilir.

Haberin Devamı

Yay
İstediğiniz konuların gerçek olmasını sağlayabilecek enerjiye ve güce sahipsiniz. Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir. Kendinizi ve pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Oğlak
Ani değişiklikler size zarar verebilir. Dolayısıyla rahatsız olduğunuz konular varsa, şimdilik üstüne gitmemekte fayda var. Detayları önemsemeniz ve başkalarına güvenerek hareket etmemeniz gerekiyor.

Kova
En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacak ilişkiler kurmalısınız. Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişebilir. Bu durum sizin için sadece faydalı değil, aynı zamanda eğlenceli olacağa benziyor.

Haberin Devamı

Balık
Az konuşup, daha çok iş yapma zamanı. Hareketleriniz, bulunduğunuz pozisyonu korumanıza yardım edebilir. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz, sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.


Yazarın Tüm Yazıları