Ruhen güçlüyüz

Öğlen saatlerinde, Oğlak burcundaki ayın olumlu ve olumsuz açıları bir taraftan eğlenceli vakit geçirmemizi sağlarken, diğer taraftan anlaşmazlıklara sebep olup, bazı diyalogları sertleştirebilir. Uyumu yakalamak için sakin kalabilirsek, eğlenmemiz için gerekli koşullar mevcut. Akşam saatlerinde ise, despot tavırlardan ya da kişilerden uzak kalmamızda yarar var. Kendimizi stres altında hissedebilir veya baskı uygulamak isteyebiliriz, ama ruhen güçlüyüz.

Haberin Devamı

Koç
Önemli adımlar atabileceğiniz büyük fırsatlarla karşı karşıya olabilirsiniz. Dolayısıyla rutin modeller, yollar ve yöntemler ile havai fişek etkisi yaratacaklar arasında sağlam bir denge kurmanız gerekebilir.

Boğa
Kafanızda net olan ya da sadece nasıl bir çıkar elde edeceğinizi düşündüğünüz konular karmaşık bir hal alacak. Daha verimli düşünebilmek, çözüm getirebilmek için pozitif bir yaklaşım içinde olmalısınız.

İkizler
Yaratıcılığınızı konuşturacağınız günlerdesiniz Sevgili İkizler. Net olmanız, isteklerinizi açıkça ortaya koymanız ve hedeflerinizi doğru belirlemeniz durumunda, istekleriniz düşündüğünüzden daha kısa bir sürede gerçekleşebilir.

Yengeç
Birtakım konulara ya da pozisyonlara takılıp kalmanıza hiç gerek yok. Zira getirisi daha yüksek, daha etkili başka yollar olabilir. Öte yandan aklınıza hiç gelmeyecek seçenekleriniz var. Bunları değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Bugünlerde pek çok konuda kendinizi gösterebilirsiniz. Etrafınızla ne kadar uyum içinde olursanız, kendinizi ve yeteneklerinizi gösterme şansınız da o kadar yüksek olacak.

Başak
Fark yaratabileceğiniz konulara konsantre olmalı ve bu alanlar üzerinde gayret göstermelisiniz. Hırçınlaşmadan, ama tembellikten ve alışılmış olandan da uzak durarak ilerlemeniz mümkün.

Terazi
Etrafınızdaki bazı kişilerin tartışmasına şahit olabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken soğukkanlı olup ortamı sakinleştirmek. Aksi halde olaylar büyüyebilir.

Akrep
İyi olan bir şeyi daha iyi bir hale, kötü olan bir şeyi de daha da kötüleştirme gücüne sahipsiniz. Ama şunu bilin ki seçiminizi hangi yönde yaparsanız yapın, sizin için olumlu sonuçlar doğacak.

Yay
Bazı konuları nasıl halledebileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gereken bir gün. Her şey karanlık görünüyorsa gözünüze, bu kez evin diğer tarafına bakmayı deneyin. O zaman evin arka cephesinin ışıl ışıl olduğunu fark göreceksiniz.

Oğlak
Normal koşullar altında, yalnız başınıza kararlar alır ve yalnız harekete geçersiniz. Ancak bugünlerde plan veya fikirlerinizi çevrenizle paylaşırsanız, şimdiye dek göremediğiniz pek çok şey olduğunu anlayacaksınız.

Haberin Devamı

Kova
Daha önce istediğiniz sonuçları vermemiş ya da hoş karşılanmamış bazı plan ve fikirlerinizi tekrar masaya yatırmalısınız. Çünkü bu defa her şey çok farklı olacak ve kabul göreceksiniz.

Balık
Bu sefer size verilmek istenen mesajı çok net aldığınızı çekinmeden gösterebilirsiniz. Ancak bu mesajlardan memnun olup olmadığınız konusu biraz karmaşık bir hal almış gibi görünüyor.

Yazarın Tüm Yazıları