Planlarınızda değişiklikler olabilir

Bugün aile, gayrimenkul veya yaşadığımız yerle ilgili konuları mantıklı şekilde ele alabilir veya bu başlıklardaki görevlerimizi konsantre şekilde tamamlayabiliriz.

Haberin Devamı

Olaylara otoritemizi göstererek müdahale edebilirsek yararlı sonuçlar elde edebiliriz. Bu kontrolü sağlayamamamız durumunda ise, ilişki veya işbirliklerimizde zorlanabiliriz.
Öğle saatleri civarında, planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.


Koç
Aniden ortaya çıkan kişiler günlük işlerinizde size yardım edebilir veya destek olabilirler. Yaratıcı katkıları olabilecek bu kişileri reddetmemek belli işlerinizi halletmenizde veya belli hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacaktır.

Boğa
Çevrenizdeki bazı kişilerin açıklamalarının, katkılarının veya müdahalelerinin yeterli olmadığını düşünüp duygu ve düşüncelerinizi açıklamak isteyebilirsiniz. Ancak, bu konuda önemli yerlerden tepki gelmeden devreye girmek doğru olmayabilir.

İkizler
Bazı cümleleriniz, hatta şakalarınız yanlış anlaşılabilir veya mizahi cümleler kullanarak yaptığınız açıklamalar maksadının dışında anlamlarıyla toplum içerisinde ifşa edilebilir. Yine de gülümsemekten vazgeçmeyin.

Haberin Devamı

Yengeç
Evinizi, ailenizi, parasal işleri veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmaya varmakta veya pazarlık yapmakta zorlanabileceğiniz günler. Şimdilik bu konulara çok fazla dahil olmamanızda fayda var.

Aslan
Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir. Ancak, olası değişikliklere sinirlenmemeli ve bu gelişmelerin sizin yararınıza olduğunu bilmelisiniz. Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Başak
Bugünlerde bazı konularda ya da alanlarda olmadığınız bir kişiye dönüşebilirsiniz. Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz. Lütfen bunu yapmayın!

Terazi
Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir. Ancak, olaylar yatıştığında aslında her şeyin daha önce olduğundan daha iyi bir konuma geldiğini gözlemleyebilirsiniz. Dolayısıyla boşuna demoralize olmayın.

Akrep
İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hızlı ve yoğun gelişmeler söz konusu olabilir. Bir anda çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durumun keyfini çıkartmaya çalışırken, aynı güne iki işi sığdırmamaya dikkat edin.

Haberin Devamı

Yay
Çok çalışmanız gerçekten güzel bir erdem, ama aynı zamanda yaratıcı olmanız ve çalışmalarınızı biraz süslemeniz de gerekiyor olabilir. Gününüzü renklendirmenin ve günden keyif almanın yollarını arayabilirsiniz bugünlerde.

Oğlak
Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Ancak, kişileri kendi bildikleri yolda gitmeleri konusunda serbest bırakırsanız, işlerin hallolma olasılığı daha yüksek görünüyor.

Kova
Bazı konularda her zamanki gibi davranacaklarını, her zamanki yöntemlerle ilerleyeceklerini ya da her zamanki gibi tepki vereceklerini düşündüğünüz kişiler sizi şaşırtabilirler!

Haberin Devamı

Balık
Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, olayların olumlu taraflarına odaklanmak olumsuzlukların içerisinde huzursuz olmaktan daha verimli sonuçlar elde edilmesine yardım edecektir.

Yazarın Tüm Yazıları