Olumlu sonuçlar olumlu gelişmeler

Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Koç
Planlarınızı uygulamak uygun fırsatlar söz konusu olabilir. Ancak, işe atılmadan önce gerekli araştırmaları yapmalı, yanlış adımlar atmamalısınız.

Boğa
Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir. Fırsatı değerlendirin.

İkizler
Bazı kişiler çalışmalarınızın farkındalar ve sizi beğenerek takip ediyorlar. Sizin de dikkatinizi çekecek bu kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Yengeç
Yaratıcılık gerektiren işler veya ticari konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir. Önümüzdeki iki gün bu konularda yeni şeyler duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Bir süredir kişisel gelişiminize daha façla önem veriyorsunuz. Bugün ilgi alanınıza giren bu konuda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak
Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz. Yeterince zamanınız var, bu işi zamana yaymanız daha doğru olacaktır.

Terazi
Kariyerinizi veya toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz. İyimser davranmanız yararınıza...

Akrep
Günlük işlerinizi ilgilendiren, iş hayatınız veya sosyal yardımlaşma projeleri dahilinde değerlendirilebilecek olan bazı konular hız kazanabilir.

Yay
Kafanızdaki fikir akışı şu sıralar çok yoğun. Daha yaratıcı düşünebileceğiniz, hayatınızı renklendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak
Aile veya gayrimenkullerle ilgili konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kova
Bugünlerde bazı kişiler, işinizden veya sizden duydukları memnuniyeti ya da size olan hayranlıklarını dile getirebilirler, şaşırmayın.

Balık
İşinizi, sağlığınızı ilgilendiren veya maddi konularda olumlu gelişmelerin söz konusu olabileceği birkaç günlük süreçtesiniz.

Yazarın Tüm Yazıları