Öğle saatleri tartışmalara açık

Duygusal ve birbirimizi anlamaya çalışacağımız bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Yine de haftanın gergin etkileri ve öğle saatlerindeki Ay’ın ters açısı nedeniyle, tartışmalardan uzak durmakta, kırıcı konuşmamakta ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var.
Akşamüzeri saatlerinden itibaren ise koşullar rahatlamaya başlıyor.
Ancak gün genelinde aksi tepkiler vermekten, alelacele hareketlerden veya kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.
Hepinize iyi günler...

KOÇ
En ufak istek veya beklentinin dev aynasında görülebileceği günler. Dolayısıyla herhangi bir istekte bulunurken bu detaya dikkat ederseniz, stresi azaltmak daha kolay olacaktır.

BOĞA
Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz. Ancak işleri ortaya koyma biçiminizi eleştiren ya da bu alanda size daha yenilikçi yollar gösteren kişiler olursa, tavsiyelerine kulak vermenizde fayda var.

Haberin Devamı

İKİZLER
Belli işbirlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir. Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

YENGEÇ
Diğerlerinin karşılanması zor isteklerini bir kenara bırakıp, kendi iş ve ilişkilerinize zaman ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Diğerlerini memnun etme çabası, kendi ilişkilerinizi veya işlerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

ASLAN
Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir. Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler. O anları iyi yakalamalısınız.

BAŞAK
Gerekli düzenlemelere ya da planlara uygun davranmaya gayret etmeniz gerekiyor. Akşam yemeğine 6 kişi davetliyken, evde 4 sandalye olması kimsenin hoşuna gitmez, öyle değil mi?

TERAZİ
Bazı girişimleriniz, planlarınız, işbirlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

AKREP
Eğer kafanızda belli konularda yapmayı düşündüğünüz değişiklikleri sorguluyorsanız, uzun vadeli hedef ve amaçlarınıza odaklanmalısınız. Bazı plan veya işlerde eninde sonunda belli değişiklikler yapılması şart gibi duruyor.

Haberin Devamı

YAY
Eğer ortak kaynak kullanımı gerektiren işbirliklerinizi veya ortaklıkları yeniden organize etmek istiyorsanız, sizi gizlice destekleyen kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Zaman yararınıza işliyor. Olayları hızlandırmaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

OĞLAK
Bugünlerde sizi provoke eden, sinirlerinizi bozan ve tartışmaların içerisine çekmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

KOVA
Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor. Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Gözünüz kulağınız açık olsun. Sadece sizi mutlu eden değil, ilerleme olasılığı da olan iş ve aktivitelere ağırlık vermenizde fayda var. Üstüne üstlük hoşunuza da gidiyorsa, hiç zaman kaybetmemelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları