Oğlak burcundaki Güneş Koç’taki Uranüs’le sert açıda

İkizler burcundaki Ay’ın olumlu açıları, gün içerisinde sosyalleşmemiz ve fikir alışverişleri yapmamız için uygun ortamlar yaratıyor.

Haberin Devamı

Ancak Güneş ve Uranüs arasında oluşan sert açı ve Plüton-Güneş etkileşiminin stres yaratan etkisi, önümüzdeki 6 gün boyunca etkili olabilir.
Otorite konumundaki kişilerle restleşmeler, rekabet ortamları, ani ve beklenmedik gelişmeler, ufak tefek kazalar, asi veya saldırgan tavırlı kişi ve gruplar ön plana çıkabilir.
Enerjiyi olumlu kullanabilirsek hayatlarımızı yenileyebilir, gerekli yerlerdeki değişiklikleri yapma şansı bulabiliriz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Önümüzdeki 6 gün içinde, meslektaşlarınızın, iş arkadaşlarınızın, iş birliği içinde olduğunuz kişilerin veya yakınlarınızın üzerlerine düşen görevleri yerine getirmediğini düşünebilir, bu yönlü tedbirler alabilir veya tavırlarınızı sertleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa
Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz. Bugünlerde, istediğiniz hareketi yapabilme şansınız artabilir. Gayret göstermenizde fayda var.

İkizler
Bazı konulara olduğundan daha fazla kötümser yaklaşıyor ve kendinize haksızlık ediyor olabilirsiniz. Aslında, pek çok kişi gayretlerinizin farkında ve sizi takdir ediyorlar.

Yengeç
İkili ilişkilerinizi düzenlemek, aksaklıkları gidermek ve güçlendirmek için çaba harcamanızı gerektirebilecek 6 günlük süreçtesiniz.

Aslan
İstediğiniz her konuda ilerlemenize yardım edecek yetenekler ve ışıldayan bir karizma, size doğuştan hediye edilmiş. Diğerleri bu özellikleri kazanmak için uğraşırken, siz küçük bir hareketle kolayca ilerleyebilirsiniz.

Başak
Hayatınızdan eğlenceyi çıkarmış olduğunuzun farkına varabileceğiniz veya farkında olmasanız bile eğlenceye yer açmanızı gerektirebilecek bir hafta sonu.

Terazi
Bazı konularda sabrınızın zorlanabileceği altı günlük süreçtesiniz. Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin. Günün sosyalleşmeyi destekleyen etkileri eğlenceli veya faal bir gün geçirmenize yardım edebilir.

Akrep
Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var. Artık önünüz açık.

Haberin Devamı

Yay
Bazen yokuş yukarı koşmaktan nefessiz kalıyorsunuz doğru ama ufak tefek aksilikleri veya ani gelişmeleri büyütmezseniz, yaratıcılık gerektiren işler veya ekonomik başlıklı konularda ilerleme şansı yakalayabilirsiniz.

Oğlak
Alıştığınız yöntemlere ve alışkanlıklarınıza bağlılığınız malum, ancak herkesin dikkatini çekebileceğiniz adımlar atabilirsiniz ve bunun için alışılmadık yöntemler kullanmalısınız. Farklı gelişmelere açık birkaç gün. Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kova
Bazı konularda tercihlerinizi, taleplerinizi ya da koşullarınızı ortaya koyabilecek zekaya, yeteneğe ve cesarete sahipsiniz. Hakkınız olanı istemeniz veya üzerinde durduğunuz konu her neyse ısrarcı olmanız çok normal.

Haberin Devamı

Balık
Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız. Bugünlerde yine kendinize ve kadere güvenmeniz ve hayallerinizin gerçek olması için yola devam etmeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları