Öfkeli kişilere karşı tedbir alın

Günün ilk yarısında, engellenmişlik hissi baskın olabilir, bazı konularda baskı veya zorluklarla karşılaşabilir ya da stresli hissedebiliriz.

Haberin Devamı

Öfkeli kişilere, gergin diyaloglara, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak faydalı olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Yanlış bilgilere bağlı duygusal problemler ya da tartışmalar yaşanabilir. Ani çıkarımlarda bulunmaktan veya yorumlar yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Boğa
Bazı konuları hafife almanız sıkıntı yaratabilir. Bütçenizi aşmamaya dikkat emelisiniz. Yeteneklerinizi veya özelliklerinizi geliştirmeniz ve bilginizi arttırmanız size fayda sağlayabilir.

İkizler
Kendi önceliklerinizi paylaşma çabanız tartışmaların önünü açabilir. Kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeniz yerinde olur. Sonuçları hesaplamadan dürüst olmanız imajınızı korumanıza yardım edebilir. Şikayet, eleştiri veya kıskançlıkla bağlantılı konular ön planda.

Yengeç
Evinizde veya ilişkinizde yaşanan problemleri sezgilerinizden faydalanarak çözmeye çalışın. Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Aslan
Eğitim, yeni şeyler öğrenme, farklı kişilerle iletişim kurma veya seyahat fırsatlarını değerlendirmeniz gerekiyor. Bazı kişiler size ait olmayan görev ve sorumlulukları size yükleme eğiliminde olabilirler.

Başak

Bazı ilişkilerinizi ilgilendiren kararlar almadan önce doğru soruları sormalı ve doğru kararları almalısınız. Yanlış yapmamak için ölçülü ve hesaplı ilerlemeniz gereken günlerdesiniz.

Terazi
İhtiyaç ve isteklerinizi sadece huzuru sağlamak için ihmal ediyor olabilirsiniz. Sizi eğlendiren keyifli aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Akrep

Hayatında belli belirsizlikler olan veya problemler yaşayan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir. Sadakatiniz ve yenilikçi bakış açınız iş hayatınızda ilerlemenize yardım edecek fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Yay

Bazı kişilerin size verdiği tepkiler sizi yanlış yönlendirebilir. Özel bilgilerinizi hiç kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Oğlak
Kafanızı toplamakta zorlanabileceğiniz bir gün. Yanlış yapmamak için zamana ihtiyacınız var. Alışılmadık kanallarla maddi kazançlar elde edebilir veya kârlı alışverişler yapabilirsiniz. Kazanç kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kova

Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya hukuki konuları ilgilendiren başlıklarda sezgilerinize güvenmeniz gerekiyor. İlerlemek istiyorsanız değişikliğe açık olmalısınız. Fırsatlar yolda!

Balık
Değer verdiğiniz şeyleri koruyacak, ilerletecek ve belli özelliklerinizi geliştirebilecek ortam mevcut. Ancak, duygularınız belirsizliğe ve kararsızlığa davetiye çıkartıyor. Gerçekçi olmanız durumunda daha fazla şey elde edebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları