Motivasyonumuz yüksek

Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Koç burcundaki Ay’ın Jüpiter ve Venüs’le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta çeşitli fırsatlarla karşılaşabiliriz.
Ayrıca güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün.
Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza, güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Bazı kişilerin sizi duymadığı hissine kapılabilirsiniz. Böyle bir durumda, yöntem değişikliğine gitmenin faydasını görebilir, kendinizi farklı şekilde ifade edebilirsiniz.

Boğa
Son haftalarda üzerinde yoğunlaştığınız veya çaba gösterdiğiniz konularda birkaç gün içerisinde memnuniyet duyacağınız sonuçlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı konuları defalarca gözden geçirmenize ve detaylarıyla analiz etmenize rağmen sular bir türlü durulmuyor olabilir. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor sevgili İkizler.

Yengeç
Bazı konularda hangi yönde ilerleyeceğinize karar vermenizi sağlayacak bilgiler yüzünü göstermek üzere. Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Aslan
Gerçekten ne yaptığınızın farkında olduğunuz izlenimi vermeniz, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde başarı elde etmenizin ilk adımı olabilir. Şov zamanı!

Başak
Planlarda meydana gelen beklenmedik gelişmeler, birkaç gündür düşündüğünüzden daha fazla sabır gerektiriyor olabilir. Ancak bu iniş çıkışların faydalı sonuçlarını görebilirsiniz!

Terazi
Bazı hareketlerinizin sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor. Bu şekilde, hafta içerisinde konuyla ilgili bilgiler yüzünü gösterdiğinde, ne yapacağınızı biliyor durumda olabilirsiniz.

Akrep
Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz. Daha önceki denemeleriniz başarıyla sonuçlanmamış olsa bile, bu, durumun tekrarlanacağı anlamına gelmez.

Yay
Belli girişimlerde bulunmanız gerekiyorsa, kendinizi tutmamalı ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Siz oltayı atın, mutlaka bir balık gelecektir.

Haberin Devamı

Oğlak
Faydalı ve ilerlemeyi kolaylaştıran fikirlerin olgunlaşmasını sağlayabilecek tartışmalara açık günlerdesiniz. Tartışmaların eski fikirlerin değil, daha yenilikçi tekliflerin çevresinde olgunlaşmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Kova
Farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım. Ancak bu yöntemin istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Balık
Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler veya işbirlikleri söz konusu olabilir. Dolayısıyla sabırlı olmalı ve atılması gereken adımları bu hassasiyetle planlamalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları