Merkür geri gidiyor iletişim aksıyor!

12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca ilişkilerde ve işbirliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir.

Haberin Devamı

Elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, açılmayan telefonlar gibi gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri canlandırmak için uygun zamanlar.

Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte fayda var. Doğru iletişimde sevgi ile kalın...

Koç
12 Ekim’e kadar en sevdiğiniz çalışma arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Zira geri giden Merkür yanlış anlamalara bağlı yanlışlıklara neden olacaktır.

Boğa
Ekim ayının üçüncü haftasına kadar ortaya çıkabilecek aksilikler için etrafa kızmanıza veya kendi kendinize söylenmenize gerek yok. Merkür gerilemesinin şanındandır. Yanlışlıklar, gecikmeler ve yanlış anlamalar art arda gelir.

Haberin Devamı

İkizler
12 Ekim’e kadar size hitap etmeyen veya sizin için yararlı olmadığını düşündüğünüz işler, planlar, kişiler veya aktiviteler sorun yaratmaya başlayabilir. Şimdilik bu olayları görmezden gelmenizde fayda var.

Yengeç
Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, hayatınızın bazı alanlarında hatalar, engeller, aksilikler, karışıklıklar veya problemler yaşanabilir. Şeker yerine tuzla yapılan pastalar için, lütfen şefe kızmayın! Ne de olsa, asıl suçlu Merkür aslında.

Aslan
Normalde bir telefonla ulaştığınız ya da gerektiği zamanda gerektiği yerde olan kişiler 12 Ekim’e kadar, bu davranışları gösteremeyebilirler. Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir. Sadece 20 küsur gün katlanıyorsunuz, sonra Merkür düzeliyor nasılsa!

Başak
12 Ekim’e kadar maddi başlıklı konularda ani olaylar veya sıkıntılı durumlar oluşabilir. Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız. Her şey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Terazi
Ekim ayının üçüncü haftasına kadar pek çok alanda aksilik yaşanabilir. Planların tekrar tekrar yenilenmesi, gecikme, rötar gibi konulara karşı tedbirler alınması gerekebilir.

Haberin Devamı

Akrep
Merkür gerilemesi mevcut planlarınızı, ihtiyaç ve isteklerinizi gözden geçirmenizi, önceliklerinizi yeniden belirlemenizi gerektirebilir. 12 Ekim’e kadar nerede durduğunuzu bulmuş olacaksınız.

Yay
Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, ilerleme sağlamak istediğiniz veya yolunda gitmesini umduğunuz her konuda ufak tefek aksiliklere, trafiğe, rötarlara, gecikmelere, yanlış mesajlaşma ve anlaşmalara hazır olun.

Oğlak
İş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda aksamalar, gecikmeler, iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir. Dolayısıyla iş takviminizi yoğun tutmamanızda fayda var.

Kova
Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, yaptığınız en iyi planların dahi yürümediğini, engellerle boğuştuğunu görebilirsiniz. Bu esnada sabırlı olmalısınız. Geri giden Merkür’le başarınızın önündeki engel kalkacaktır.

Haberin Devamı

Balık
12 Ekim’e kadar sözlerinizi çarpıtmaya ve sizi kötü göstermeye çalışan kişilerle uğraşabilirsiniz. Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler sabrınızı sınayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları