Merkür düzeliyor!

Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır.

Haberin Devamı

Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç olumsuz marifetini göstermeye de kalkabilir.
Dolayısıyla her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım.

Koç
Gerçekte doğru olmasa dahi, karşı tarafa, üzerinde yoğunlaştığınız ilişkilerin veya bazı kişilerin tüm zamanınızı aldığını göstermenizde fayda var. Zira ileride bunun fazlasıyla faydasını görebilirsiniz.

Boğa
Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz. Bu durumun farkına varmalarını sağlamak veya sağlamamak ise, size kalmış.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya istediğiniz şekli almasını istiyorsanız, en çekici ve diplomatik gülümsemenizi takınıp işe koyulmanızda fayda var. Zira işe yarayacağa benziyor.

Yengeç
Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular olabilir. Hangi tutumu takınırsanız takının olaya odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Aslan
Bazı plan, program veya düzenlemeleri kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre tekrar şekillendirebilirsiniz. Gerekli değişiklikleri yaparken keyifli vakit geçirebilirsiniz ve elde ettiğiniz sonuçlar sizi tatmin edebilir.

Başak
Birkaç gün içerisinde karşılaşacağınız kişilerin ilgisi ve size olan olumlu yaklaşımları sizi şaşırtabilir. Aradıkları kişiymişsiniz türünde yaklaşımlara kendi çıkarlarınız doğrultusunda karşılık verebilir.

Terazi
Sadece bir alışkanlıktan dolayı hoşunuza gitmeyen veya sizi enerji olarak ya da ruhen tüketen iş, düzenleme, plan veya olayların içerisinde yer alabilirsiniz. Ancak buna zorunlu değilseniz, yerine daha verimli veya zevkli işlere zaman ayırmanız gerekmez mi?

Akrep
Zorlu açılar devrede, ancak zorlu süreç bittiğinde değişim tamamlanmış veya ödüller elde edilmiş olacak. Dolayısıyla gereken gayreti göstermeli, konu her ne ise çabalamaktan vazgeçmemiş olacaksınız.

Haberin Devamı

Yay
Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor. Olan soru işaretlerinizi de yakında cevaplayabilirsiniz. Yeni adımlar atmaya hazırsınız sevgili Yaylar.

Oğlak
Bazı konuları bizzat kendiniz araştırmalı, soruları sorup kendi cevaplarınızı elde etmeli ve kendi sonuçlarınızı bulmalısınız. Bu sayede olaylar sizi kontrol edeceğine, siz olayları kontrol edebilirsiniz.

Kova
Bazı plan veya projelerinizi hızlandırmanın farklı ve denememiş yollarını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu tür sonuçlara ulaşmak mümkünse, onu bulup uygulama şansı bulabilirsiniz.

Balık
Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmalısınız. Gerçek manzarayı gördükten sonra olaylar rahatça çözülecektir.

Yazarın Tüm Yazıları