Mars Kova’da özgürlük arıyor

Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir.

Haberin Devamı

Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak’a kadar gündemimizde yer alabilir.
Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları vb finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
12 Ocak’a kadar, yeni arkadaşlıklar, yeni sosyal çevreler, mevcut çevrenizin jestleri, faydalı ilişkiler ve destekleyici kişiler gündeme gelebilir. Çevrenin faydasını görebileceğiniz ve sosyal açıdan hareketli bir süreçte olacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa
12 Ocak’a kadar, işinizi, kariyerinizi, ait olduğunuz toplum içindeki imajınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Bu alanlarda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

İkizler
12 Ocak’a kadar, seyahatler, yayıncılık, medya, bilişim, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, ulaştırma vb. türünde konular daha fazla gündeminizde olabilir. Bu alanlarda bazı aksilikler de yaşanabilir, dolayısıyla olası problemlere karşı tedbir almanızda fayda var.

Yengeç
12 Ocak’a kadar Kova burcundaki Mars nedeniyle, ortak kaynak (kredi, borç, alacak, sigorta, komisyon, sponsorluk, burs, prim, miras, nafaka vb.) kullanımı gerektiren konularda yorulabilirsiniz, bu alanlara daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Aslan
12 Ocak’a kadar, mücadele alanlarınız ikili ilişkileriniz olacak. Eşiniz, partneriniz, ortağınız, işbirliği içinde olduğunuz kişiler ağırlıklı olarak gündeminizde. Zaman zaman gerilimler yaşansa da, fındık kabuğunu dahi doldurmayacaktır! Zira, genelde ilişkileriniz açısından şanslı zamanlarda olacaksınız.
Başak
12 Ocak’a kadar, iş hayatınızı ilgilendiren olaylar, birlikte çalıştığınız kişiler, sağlık başlığı altında ele alınabilecek konular sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi, iş ortamınızı ve sağlığınızı hafife almamalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
12 Ocak’a kadar, aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular daha fazla gündeminizde olabilir. Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Akrep
12 Ocak’a kadar, ev ve aileyle ilgili konularda mücadeleler artıyor. Tadilat, tamirat, restorasyon, taşınma, ev arama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, aile üyelerini veya yukarıda saydığım konularla bağlantılı kişileri (ustalar, anne, baba, eş, ev sahibi, kiracı, ev arkadaşı, ev de çalışan kişiler, yönetici, taşıma şirketi vb.) ilgilendiren problemlerle uğraşma, ev de güvenlik türünde başlıklar zaman alabilir.

Haberin Devamı

Yay
12 Ocak’a kadar, yakın çevre (kuzenler, kardeşler, akrabalar, komşular, aracılar vb.) ilişkileri, yazarlık, bilişim, iletişim, medya, yayıncılık, ticaret, satış pazarlama başlıklarında anılabilecek konularda biraz yorulabilirsiniz. Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir. Beyin fırtınaları fırsat yaratacaktır.

Oğlak
12 Ocak’a kadar, finansal konular, para ve bütçe yönetimi, ödemeler, mal mülk edinme veya tam tersi satma ya da kiralama türünde başlıklar ya da yeni işler veya ek gelirler gündeminizde olabilir. Ancak, kontrolsüz harcamalara veya abartılı alışverişlere karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kova
12 Ocak’a kadar, enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek sevgili Kova’lar. Artık, kendinizi gösterme ve istediğiniz konularda ilerleme fırsatı bulabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz. Yalnız, kontrolsüz olmanız ufak tefek sakarlıkları, tartışmaları, yaralanmaları ve kazaları gündeme taşıyabilir. Kontrollü olmakta fayda var.

Haberin Devamı

Balık
12 Ocak’a kadar, biraz yalnız kalmak isteyebilir, içinize dönebilir. Spiritüel ve mistik konulara, farklı felsefe ve inanç sistemlerine ilgi duyabilirsiniz. Bu zaman diliminde, sağlığınızı (malum mevsim kış!) ihmal etmemeniz gereken bir süreçte olacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları