Mars, Balık burcuna geçiyor

Bugün itibarıyla Balık burcuna geçecek ve 20 Şubat’a kadar bu burçta kalacak olan Mars, saldırgan ve agresif tutumunu hafifletebilir ama rekabet içeren ortamlar veya agresif kişiler yine de devrede olacaktır.

Haberin Devamı

Bu sefer haksızlığa uğramış, zayıf kişiler ya da daha onurlu nedenler için mücadele edebiliriz.
Mars’ın Balık burcunda olduğu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda inişli çıkışlı günlerimiz olabileceği gibi, bu ruh durumunda olan kişilerle de karşılaşabiliriz.
Sıvı tüketimine veya sıvılara bağlı problemlere karşı tedbirli olmak gerekebilir.
Konsantrasyon bozuklukları, kendini işe verememe gibi durumlarla karşılaşırsanız, nedeni Balık’taki Mars olacaktır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Önümüzdeki 6 hafta içinde, önemsediğiniz bazı konularda zaman zaman yaşanabilecek ufak tefek aksilikler, özgüven kaybına neden olabilir. Ancak kafanızda en iyi tabloları oluşturarak tüm bu aksilikleri faydaya çevirmeyi başaracaksınız.

Boğa
Önümüzdeki 6 haftalık süreçte yaşanabilecek gelişmeler, tam olarak istediğiniz alana yerleşmenize yardım edebilir. Uzun zamandır severek yaptığınız ve önemsediğiniz konularda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Kariyerinizi, iş hayatınızı, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği 6 haftalık sürece giriyorsunuz.

Yengeç
Yeni maceralara atılma, seyahatlere çıkma, eğitim, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, bilişim, medya başlıklarına daha fazla zaman ayırabileceğiniz 6 haftalık sürece giriyorsunuz.

Aslan
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konuların ön planda olabileceği 6 haftalık sürece giriyorsunuz. Bu alanda profesyonellerle çalışmak veya danışmanlardan destek almak isteyebilirsiniz.

Başak
Önümüzdeki 6 hafta boyunca partnerinizin, ortaklarınızın veya işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin yüksek sesle dile getirebilecekleri şikayet ve eleştirileri ön plana çıkabilir.

Terazi
İş hayatınızı ilgilendiren konular, sağlığınız veya ruhsal durumunuz, önümüzdeki 6 hafta boyunca yoğunluk yaşanacak alanlar. Ardından bu süreçteki kazanımlarınızı daha rahat paraya çevirebilirsiniz.

Akrep
Önümüzdeki 6 hafta boyunca hobileriniz, tutkularınız, aşk hayatınız ve yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konulara normalden daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Evinizi, ailenizi, gayrimenkullerinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ufak tefek gerilimlere açık 6 haftalık sürece giriyorsunuz.

Oğlak
Sosyal yaşamınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabileceğiniz, rutin akışınızın verimliliği üzerine düşünebileceğiniz bir gün. Bazı teklif, öneri veya davetleri değerlendirirken size katkısı olup olmayacağı konusunu daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Kova
Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının farkına varabilirsiniz. Bu durum, önümüzdeki 6 haftalık süreçte sizi ek iş, yeni müşteri, finansal danışman arayışlarına veya bütçe yapmaya zorlayabilir.

Balık
Önümüzdeki 6 hafta boyunca sağlığınızı ihmal etmemeli ve ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Bazı kişiler, bazı konularda sizi yakalamakta zorlanıyor olabilir. Ancak bu onların yavaşlığının değil, sizin fazla hızlı gittiğinizin göstergesi olabilir...

Yazarın Tüm Yazıları