Koç

Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler. Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya

Haberin Devamı

Koç
Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir. Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler. Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Boğa
Geleceğinize yön verecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

İkizler
Yenilikçi olmanız ve farklı yöntemler denemeniz birlikte olmak ya da birlikte hareket etmek istediğiniz kişileri etkilemenize yardım edebilir. Yapacağınız değişiklikler hayatınıza da olumlu etki edecektir.

Yengeç
Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Aslan
Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir. Aksi takdirde diğerlerini eleştirme veya şikayet etme hakkınızı kaybedebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Başak
Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var. İlişkilerinize zaman ayırmanız öncelik listenizi yenilemenizi, ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi ve sizin için kimin önemli olduğunu anlamanızı sağlayabilir.

Terazi
Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir. Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Akrep
Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Yay
Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz. Ancak kurallara uygun davranmaya özen göstermelisiniz, aksi takdirde bazı aksilikler yaşanabilir.

Oğlak
Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir. Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz. Ancak gereken cevapları almak için ortamı zorlamanız gerekebilir.

Kova
Planlı olmanız ve hedef belirlemeniz durumunda istediklerinizi yapabilirsiniz. Yaratıcı ve zeki fikirleriniz gayretli çalışmalarla birleşirse olumlu geri dönüşler elde edebilirsiniz. Romantik planlar günü güzelleştirebilir.

Balık
Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak. Ancak, imajınıza zarar verebilecek olaylardan uzak durmanızda fayda var. Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Yazarın Tüm Yazıları