Kararsızlık başarısızlık getiriyor

Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz (arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş vb,), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler. Bu durumda bu konuları başka bir güne bırakmanızda fayda var.

Boğa
İyi niyetli ama yararsız tavsiyelerde bulunan kişilere kulak vermeniz gerekebilir. Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

İkizler
Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Yengeç
Eğer huzuru sağlamak istiyorsanız, bazı kişilere hatalı veya saçma davrandıklarını söyleme çabanız doğru bir yöntem olmayabilir.

Haberin Devamı

Aslan
Şanslı günlerinizdesiniz sevgili Aslan’lar ve iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle belli iş görüşmeleri içinde çeşitli şanslar ve fırsatlar barındırıyor.

Başak
Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Terazi
Bazı plan ve projelerinizi canlandırmak, hızlandırmak veya hayata geçirmek isteğindeyseniz, diğer kişilerin olumlu veya olumsuz katılımlarına rağmen elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Akrep
Bugün bazı konularda birlikte çalıştığınız kişilerin size destek olacağını ya da eksiklerinizi veya hatalarınızı kapatacağını sanıyorsanız yanılabilirsiniz.

Yay
Bazı konularda sadece yardım etmek amacı güdüyor olsanız da, birkaç gün için, zor olsa da, her anlamda geri planda kalmanızda fayda var.

Oğlak
İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya işbirliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kova
Asıl amacınız bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek veya ikna etmekse, tartışmalara girmemek için birkaç gün beklemenizde fayda var.

Balık
Bazı karmaşık veya problemli konular tamamen ortadan kaybolmadı. Sadece biraz kendini unutturdu o kadar. Ancak, önümüzdeki birkaç gün içinde hassas konuları tümüyle çözme şans ve fırsatları söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları