İkna yöntemi önemli

Tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Bu sayede, olayların istediğimiz şekilde gelişmesini sağlayabiliriz.
Diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine bırakılması anlamına gelebilir.
Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...


Koç
Özel yaşamınıza ve ruh halinize bağlı bazı durumları geliştirmeniz, daha iyi bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Boğa
Özel yeteneklerinizin farkına varabileceğiniz günler. Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

İkizler
Başkalarını memnun etme eğiliminiz, kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor. Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Yengeç
Bireyselliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ve özgürlüğünüze düşkün bir çizgide hareket etme eğiliminizin artacağı günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Yaratıcılık gerektiren veya maddi başlıklı işler ön planda. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz alanları bulmanız gerekiyor.

Başak
Burcunuzda meydana gelen yeni ay, bu yılın muhasebesini yapmanız ve önümüzdeki dönem yapacaklarınızı değerlendirmeniz için size olanak sağlayacaktır. Yeni başlangıçlara açık bir dönem.

Terazi
Bazı konularda zayıf taraflarınız ortaya çıkabilir. Ama bu zayıflıklardan da çıkarabileceğiniz dersler var.

Akrep
Aradığınız heyecanı yakalamak veya istediğiniz bağlantıları kurmak üzere olduğunuz bir noktadasınız. Bu gelişmelerden bazıları potansiyel fayda ya da kâr içeriyor olabilir.

Yay
Bugünlerde ortaya çıkan fırsatlardan bazıları, çok önemli gelişmelerin başlangıcı olabilir. Büyümenize yardımı olacak şansların peşinden gitmelisiniz.

Oğlak
Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme fırsatını kaçırmamalısınız. Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kova
Bazı duygusal ihtiyaçlarınızı giderebilmek için bulduğunuz yollar, istediğiniz sonucu vermeyebilir. Daha yaratıcı ve özgür olmanız gerekiyor.

Balık
Bazı işbirliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin miadı dolmuş olabilir. Bu durumda olayları veya kişileri geride bırakmak en iyisi olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları