Hevesle ve istekle çalışıyoruz

Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş-Neptün kavuşumu, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Ancak bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz.
Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor ama yanlış değerlendirmeler yapabiliriz.
Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz.
Hepinize keyifli günler, sevgiyle kalın...

KOÇ: Gerçekten ne istediğinizi ve hayallerinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir gün. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz. Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

BOĞA: Bazı ilişkilerinizi, işbirliklerinizi veya uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmak üzere. Bunlardan fayda sağlayabilirsiniz. Size söylenenleri dinlemekle birlikte, kendi araştırmalarınızı yapmanızda fayda var. Hiçbir konuda aşırılığa kaçmayın.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yaratıcı fikirleriniz ve hayalleriniz var. Hayallerin fantastik boyutlara ulaşması, işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda uyumlu hareket edebileceğinizi göstermek adına sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

YENGEÇ: Farklı olmaktan çekinmeyin. Farklı yollardan ilerlemeniz, bazı meslektaşlarınızla ya da çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi farklı açılardan görmenizi ve ilerlemeyi hızlandırmanızı sağlayabilir.

ASLAN: Doğru olduğunu düşündüğünüz olaylarla ilgili tekliflerde bulunabilir ve aradığınız desteği bulabilirsiniz. Bu esnada olabildiğince gerçekçi olmanız gerekiyor. Sizi zorlayan bir durum, istediğiniz şekilde sonuçlanabilir.

BAŞAK: İlişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor. Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kişisel düşüncelerinizi ve sırlarınızı kimseyle paylaşmamanızda fayda var. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

TERAZİ: Farklı felsefe veya kültürlere ilgi duyabilir, bu tür aktivitelere (seminer, kurs, kitap organizasyonları vb.) katılabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz. Romantizm ve sevgi temalı ilişkiler için güzel bir gün.

Haberin Devamı

AKREP: Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var. Hoşlarına gitmese de insanlar gerçeği duymak istiyor. İş ve sorumluluklarınızı bir an önce tamamlayıp, eğlenceye zaman ayırmalısınız. Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

YAY: Belli ilişki veya işbirlikleriniz, dış görünüşünüz üzerinde etkili olabilir. Diğerlerini memnun etmeye çalışırken kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz. Evinizde konforu artıran değişiklikler yapabilirsiniz.

OĞLAK: Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir. Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir. Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var. Avantajlı olan sizseniz hiçbir şeyi paylaşmanız gerekmiyor. Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinizi sınırlamamalısınız.

BALIK: Kişisel anlamda gelişebilmek için yaratıcı olmanız gerekiyor ve oldukça yaratıcı gününüzdesiniz! Eleştiri ve şikayetlerin sizi durdurmasına izin vermeyin. Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları