Hayaller, ani çıkışlar

Merkür-Neptün arasındaki olumlu açı sayesinde, hayallerimizi dile getirme veya uygulama isteğimizin artacağı, sezgilerimize güvenebileceğimiz ya da rüyalarımızda artış yaşanabilecek günlerde olacağız.

Haberin Devamı

Bu esnada, yine de unutkanlıklara ya da dalgınlıklara bağlı yanlışlıklara dikkat etmemizde fayda var. Güneş ve Uranüs arasındaki açı ise özgürleşme isteğini artırıp, asileştiriyor biraz.
Önemli konumdaki kişilerle, ilişkilerde kontrolsüz konuşmalardan kaçmak gerekebilir. Ani çıkışlara, beklenmedik gelişmelere, öfkeli tepkilere veya ani kararlara açık birkaç günün içindeyiz.
Hafta sonuna kadar, ileride pişman olacağımız ani hareketler yapmaktan kaçınmamızda fayda var.
Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Önümüzdeki birkaç gün boyunca yakın çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna etmeniz kolay olmayacaktır. İsteksizlikleri veya kayıtsızlıkları sizi irite etse de, şimdilik olumlu yaklaşmanız birkaç gün sonra daha olumlu bir atmosferi yakalamanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Belli işbirliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var. Aksi takdirde, yanlış anlaşılma ve ilişkilere zarar verme olasılığınız yüksek olabilir.

İkizler
Tartışmalı ortamlara girmeniz durumunda ateşe benzin dökme olasılığınız yüksek bilginize. Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Yengeç
Bazı işler, planlar, işbirlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir. Ancak, endişelenmeyin, çok yakında bu alanda size destek olacak ya da yardım edecek kişi veya olaylar devreye girmeye başlayacak.

Aslan
Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz. Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Başak
İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir. Bu kişileri belli konularda ikna etmek, doğru yola çekmek ya da hatalarını göstermek oldukça zorlayıcı olabilir.

Terazi
Belli anlaşmalar imzalamanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz gerekiyorsa, satır aralarını doğru okumanızda fayda var. Zira, yanlış bir adım atmanız durumunda içerisine düştüğünüz durumdan çıkmanız çok zor olabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Eğer öğrenmek istediğiniz bazı bilgiler veya kafanızı meşgul eden sorular varsa, gizli gizli araştırmak yerine net sorular sormayı seçebilirsiniz. İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Yay
Günün her zamanki akışında bazı değişiklikler yapılması gerekebilir. Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Oğlak
Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir. Dolayısıyla, ısrarcı olmak veya rekabete girmek istediğiniz kişiler varsa başka bir gün seçmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Kova
Ani ve beklenmedik ilişkiler veya işbirlikleri söz konusu olabilir. Bu kişiler her ne kadar sizi irite etse bile, duygularınızı doğru yönetmeniz gerekiyor. Zira, bu insanlarla bundan sonra sık görüşeceğe benziyorsunuz.

Balık
Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir. Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir. Dolayısıyla tartışmalı ortamlardan uzak durmalı ve kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları