Günlük burç yorumları

Mantıksız olsalar da karşınızdaki kişilerin fikirleri doğruymuş gibi davranmanın faydasını görebilirsiniz. Nasılsa onların söylediklerine göre hareket etmek zorunda değilsiniz.

Haberin Devamı

Koç
Mantıksız olsalar da karşınızdaki kişilerin fikirleri doğruymuş gibi davranmanın faydasını görebilirsiniz. Nasılsa onların söylediklerine göre hareket etmek zorunda değilsiniz.

Boğa
Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor. Dolayısıyla, bu kişilerle kendi üstlerine düşeni yapmaları konusunda konuşmanız gerekebilir.

İkizler
Hayal kırıklığı yaşamanız anlamına gelse bile, sizi ilgilendiren olayların sadece seçili veya hazırlanmış kısmına değil, tümüne hakim olmanız gereken bir gün.

Yengeç
Şu an önünüzde olan konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor. Aksi takdirde, olayları başka bir tarafa çevirebilecek çok önemli bir ayrıntıyı kaçırabilirsiniz.

Aslan
Kariyerinizi, işinizi, özel yaşamınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebileceğiniz, ipuçlarını doğru değerlendirebileceğiniz bir gün...

Haberin Devamı

Başak
Bugün size bazı teklif ya da önerilerle gelen kişiler olabilir. Bazı girişimlerine katılımda bulunmanızı isterlerse kibarca “hayır” demekten çekinmemelisiniz.

Terazi
Duygusal yaşamınızı, maddi durumunuzu, ailenizi veya işinizle ilgili konularda harika fikirler üretebilir, eski model, yöntem ya da düşünceleri bir tarafa bırakabilirsiniz.

Akrep
Gezegenler belli anlaşmaların veya düzenlemelerin üzerinden geçilmesi gerektiğine işaret ediyor. Dikkatli bakarsanız nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Yay
Bazı konulara bilerek ya da bilmeyerek yanlış taraftan bakmanız, içeriği değiştirmeyecektir. Gerçekçi olmalı, gerçeklerle yüzleşmeli, gerçeklere bağlı kalarak ilerlemelisiniz.

Oğlak
Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir. Gözünüzün ve kulağınızın açık olmasında ve araştırmalara başlamanızda fayda var.

Kova
Bazı arkadaşlarınızın önerilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak, bugün alacağınız tavsiyelere dikkatle yaklaşmanızda fayda var. Zira, sizi yanlış yönlendirebilirler.

Balık
Karşınızdaki insanlara pek çok şey söylemek için kendinizi zor tutsanız da “Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” cümlesini unutmayın. Politik konuşmanız sizin yararınıza.

Yazarın Tüm Yazıları