Fırsatları değerlendirin

Toprak başlıklı konuların ön plana çıkabileceği günlerdeyiz. Heyelanlar, erozyon (yağışlara bağlı), güvenlik, sınırlar, yurt, ev, gayrimenkul gibi. Ancak diğer taraftan oldukça parlak gelişmeler de bizi bekliyor.

Haberin Devamı

Dolayısıyla bugünlerde önünüze çıkan fırsatları, teklifleri, olanakları ya da davetleri dikkatle ele almanızı öneririm Niobe’ce. Destekleyici etkiler devrede olacak zira. Hepinize iyi pazarlar. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Olumlu ve olumsuz maddi başlıklı konularda bazı değerlendirmeler yapabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koçlar. Yeni teklifler söz konusu olabilir.

Boğa
İkili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda zorlanabilirsiniz. Sonuçlanan veya sonlanan durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonu romantik planlar yapabilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

İkizler
Bazı olayların asıl nedenleri ortaya çıkabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken, iş hayatınızın önem kazanabileceği, dikkatle ele alınması gereken bir haftalık süreçtesiniz. Gizli kalmış konular aydınlanabilir. Koşuşturmalarınız artıyor.

Yengeç
Bazı şanslar ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ama ailenizi veya evinizi ilgilendiren bazı başlıklarda huzursuzluklara neden olabilecek gelişmeler de yaşanabilir.

Haberin Devamı

Aslan
İşinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sonuç elde edebileceğiniz veya bazı sonlanmaların gündeme gelebileceği bir haftaya giriyorsunuz. İşle aile arasında kalabilirsiniz.

Başak
Bu hafta içerisinde, yurtdışı bağlantı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, satış pazarlama, hukuk, medya veya eğitim başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir. Sürekli sizin verici olduğunuz arkadaşlıkları ya da ilişkileri sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Terazi
Bu hafta içerisinde maddi başlıklı konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ortak kaynak( kredi, nafaka, vergi, burs, sigorta, miras, komisyon, sponsorluk gibi) kullanımı gerektiren işler, ödenmemiş borçlar gündeme gelebilir.

Akrep
Bugün çok güzel bir gün, ama bu hafta içerisinde, ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, işbirlikleriniz veya ortaklıklarınız hassas günlerinde olabilir. İlişkileri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Yay
Bu hafta içerisinde iş hayatınızı, çalışma koşullarınızı, çalışma arkadaşlarınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bir sonuca varabilirsiniz. Bu durumlar hayatınızda ufak tefek değişikliklerin olmasına neden olabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Bugün güzel bir gün, ama bu hafta içerisinde aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren başlıklarda sonuca kavuşan, sonuçlanan durumlar söz konusu. Çözüm odaklı düşünmeniz gereken günlerdesiniz.

Kova
Bu hafta içerisinde, iş ve ev arasında kalabilirsiniz. Aileniz kendisini ihmal edilmiş hissedebilir. Evle ilgili yapılması gereken işler veya terfi türünde başlıklar çakışabilir. Bu alanda dengeyi sağlayamamanız sorunlara neden olabilir.

Balık
Yakın çevre ilişkilerinizde (komşu, kardeş, akraba gibi kişilerle gergin durumlar oluşursa çözüm odaklı yaklaşmaya bakmalı), satış pazarlama, eğitim başlıklı bazı konularda sonuçlar elde edebilirsiniz. Bazı konular da sonlanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları