Fikir alışverişlerine açık günler

Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür’ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor.

Haberin Devamı

Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bugünlerde, seyahatler esnasında aşk hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ya da medya, bilişim, halkla ilişkiler vb alanlarda yeni şeyler öğrenebilir veya bu konularda eğitime başlayabilirsiniz.

Boğa
Bugünlerde, yolculuklar söz konusu olabilir veya uzaktaki kişilerle bağlantılar ya da iletişim gündeme gelebilir. Diğerlerine karşı anlayışlı olmanız ve başkalarının fikirlerini almanız yararlı sonuçlar doğurabilir.

İkizler
İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir. İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gün.

Haberin Devamı

Yengeç
Bugünlerde aşk hayatınızı, cinsel yaşamınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda duygusal yoğunluk artabilir. Yeni ilişkiler kurulabilir veya bazı kişilere düşünce veya duygularınızı açıklamak isteyebilirsiniz.

Aslan
Bugünlerde, iş arkadaşlarınızla, bir amaç için birlikte olduğunuz kişilerle ya da meslektaşlarınızla ilişkileriniz yoğun ve keyifli olabilir. Işıl ışıl olacağınız günlerdesiniz.

Başak
Bugünlerde, olumlu haberler alabilir, evle ilgili konularda ve ailenizle mutlu olabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi
Bugünlerde, hızlı planlar yapmanız ve diğerlerini organize etmeniz gerekebilir. Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir. Özellikle evinizde yapacağınız değişikliklerden ve düzenlemelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Akrep
Bugünlerde, eski eğilimleriniz yüzünü gösterip sorun yaşamanıza neden olabilir. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir.

Yay
3 Ocak’a kadar maddi anlamda olumlu gelişmelere açık olacaksınız. Karlı alışverişler veya kazançlar gündeme gelebilir. Bugünlerde, seyahatler veya eğitim başlıklı konularda fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Bugünlerde, yeni yerlere taşınmak, ev almak ya da yeni yerler görmek türünde istekleriniz artabilir. Yeni planları devreye sokabilirsiniz. Ancak, bu ay biraz daha pasif olmanın ve hayatın anlamını sorgulamanın daha doğru olacağını söylemeliyim Niobe’ce.

Kova
Bugünlerde, tümüyle işinize veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara konsantre olmanız gerekiyor (ihmal veya dikkatsizlik sorun yaratabilir). Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Balık
Bugünlerde, diyete ya da spora başlamak veya bir süredir ihmal ettiyseniz yavaş yavaş bu alanlara geri dönmeye çalışmak doğru olabilir. Sosyal anlamda hayatınız hareketlenmeye başlıyor ve sosyal ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz ya da kariyerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.


Yazarın Tüm Yazıları