Fikir alışverişlerine açık bir gün

Yay burcundaki Ay, fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor.

Haberin Devamı

Akşamüstü saatlerine kadar yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz.
Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız.
Hepinize keyifli günler.
Sağlık ve sevgi ile kalın.

Koç
Doğru olduğuna inandığınız fikirleriniz gerçeklerle uyum sağlamayabilir. Son zamanlarda bazı konularda size gerçekleri göstermeye çalışan kişiler olabilir. Ama siz olayların üzerinden geçmek istemeyebilirsiniz.

Boğa
Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız. Faydalı sonuçlar elde etmek ya da gerekli tepkileri verebilmek için olayları doğal akışında görmek, doğal tepkiler vermek olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

İkizler
İnatçı davranmanız durumunda, karşı tarafın inadı ve kendi fikirleri konusunda sizden daha fazla ısrarcı olmasıyla başetmeniz gerekebilir. Fikir çatışmalarına zemin hazırlamamak lazım.

Yengeç
Belli anlaşma veya düzenlemelerin üzerinden geçilmesi ve hangi alanlarda değişiklikler yapılması gerekiyorsa, bir an önce yapılmalı. Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Aslan
Sakin kaldığınız sürece yaşadığınız olaylar normal seyrinde devam edecek. Fakat bunun tam tersi tepkiler vermeniz durumunda, gerilim artabilir ve olayların altından kalkamayabilirsiniz.

Başak
Çevrenizdeki kişilere bazı konuları yanlış gördükleri, işe yaramaz fikirlerin peşinden gittikleri konusunda uyarılarda bulunabilirsiniz. Siz her ne kadar başkalarını düşünseniz de, herkes kendi bildiği şekilde ilerlemeye devam edecektir.

Terazi
Geleceğe yönelik adımlarınızı, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Önümüzdeki beş hafta içinde yeniden ele alınması gereken bazı konular olabilir.

Akrep
Bugünlerde belli işbirliklerinizden veya konuşmalardan nasıl ipuçları yakalayabileceğiniz konusuna odaklanabilir, bunun faydasını görebilirsiniz. Böylece günlük boş diyalogların önünü kesebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Şu an size zor görünse bile, gerekli düzenlemeleri veya değişiklikleri yapmanız durumunda ortaya çıkacak sonuçlar yüzünüzü güldürebilir. Art arda yaşanan olumlu gelişmelere şaşırabilirsiniz.

Oğlak
Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz. Faydalı yol ve yöntemler kullanıyorsunuz. Diğerlerinin başarısızlıklarının sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kova
Fikir ve yöntem farklılıklarına açık bir gündesiniz. Diğerlerinin fikirlerini değiştirmeye çalışmak yerine, kendi bildiğiniz yolda veya kendi bildiğiniz şekilde ilerleyerek daha verimli bir gün geçirebilirsiniz.

Balık
Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ortaya çıkan yeni durumlar ya da bilgiler, olaylara, planlara, anlaşmalara, ilişkilere veya işbirliklerine yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanıza neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları